Як вибрати довжину демісезонного пальто?*

Як вибрати довжину демісезонного пальто?*
Осіння мода зосереджується на верхньому одязі. Виберіть підходяще пальто, і воно буде добре поєднуватися майже з будь-якими речами. Але як його знайти? Магазин Mila Nova допоможе в цьому. В каталозі ви знайдете багато варіантів верхнього одягу з різних матеріалів та різних стилів. Ми ж підготували кілька порад про те, яка довжина пальто краще підійде до вашого зросту.

Коротке пальто

Закінчується приблизно там, де починаються стегна. Ідеальний варіант для маленької жінки. Короткий верхній одяг відкриває ноги і дозволяє зробити їх візуально довшими. Щоб створити ілюзію більшого зросту, бажано вибирати однотонну річ.

І навпаки – високі жінки повинні уникати такого одягу. Він візуально видовжує їх і робить аж занадто високими.

Якщо у вас невеликий зріст і широкі стегна, коротке пальто буде не найкращим вибором. Воно ще більше розширює стегна і робить фігуру непропорційною. В такому випадку краще підібрати трохи довшу модель, яка огортатиме стегна і згладжуватиме їхні лінії.

Середня довжина

Пальто середньої довжини закінчується на середині стегон (або ж приблизно там, де пальці витягнутих рук торкаються ніг). Хороший варіант для жінок, зріст яких не перевищує 170 см.
Така довжина добре підходить для різних типів фігури.

Експериментуйте з принтами, лацканами та іншими елементами, щоб підібрати оптимальний варіант. Наприклад, широкий візерунок підходить тендітним жінкам, а дрібний – більш округлим.

Ще один варіант - довжина ¾. Це пальто, яке закінчується над коліном. Непоганий вибір для зросту від 170 см (але не набагато більшого). Також воно дозволяє сміливі експерименти з різними принтами.

Довге пальто

Ваш зріст перевищує 170 см? Тоді зверніть увагу на пальто, яке опускається нижче коліна. Воно добре поєднується зі струнким видовженим силуетом. Високу жінку такий одяг робить більш вишуканою і навіть надає їй королівського шарму.

Ви не можете похвалитися великим зростом, але все ж хочете носити довге пальто? Тоді радимо підібрати модель, яка закінчується трохи нижче коліна. Також носіть черевики або чоботи з високим каблуком, щоб видовжити ноги й збільшити відстань між землею та краєм пальто.

В цьому випадку краще вибирати світлий верхній одяг. Широкі лацкани також роблять фігуру більш об’ємною. Тому жінкам округлими формами краще підходять тонкі лацкани.

Шерсть – традиційний матеріал для демісезонних пальто. Але якщо ви бажаєте поекспериментувати та шукаєте оригінальні рішення, можете вибрати одяг зі шкіри чи джинсової тканини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пальто
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як вибрати довжину демісезонного пальто?*
25 вересень, 2016, 16:52