Як використовувати електричний навантажувач більш ефективно?*

Як використовувати електричний навантажувач більш ефективно?*
Продуктивність роботи складу чи магазину залежить від того, наскільки ефективно ви будете використовувати обладнання. Електронавантажувачі – доволі дорога техніка. Найбільш ефективний спосіб зробити ці інвестиції рентабельними – максимізувати продуктивність навантажувача. Тут ми наводимо кілька порад, які допоможуть вам отримати кращу віддачу від інвестицій.

Рекомендації щодо використання техніки

Щоб зменшити затрати на утримання навантажувача та зробити його використання більш ефективним, врахуйте наступні поради:
• Не допускайте повного розряду акумулятора. Якщо батарея втрачає більше 80% заряду, можуть виникнути проблеми в роботі електричної системи техніки. Також через це поступово скорочується термін служби акумулятора. Операторам частіше доводиться заряджати його та усувати несправності. Через це загальна ефективність роботи знижується.
• Налаштуйте техніку для конкретного оператора. Деякі сучасні навантажувачі дозволяють виконати розширені налаштування. Завдяки цьому їх можна використовувати з урахуванням особливостей оператора, складу та всього виробничого процесу. Наприклад, вводяться обмеження швидкості відповідно до правил об’єкта. Працівники почувають себе комфортніше, тому виконують завдання швидше і з меншою кількістю помилок.
• Використовуйте техніку за призначенням. Вона прослужить довше, якщо буде виконувати підйом вантажів і їх транспортування. Не потрібно використовувати його для закриття вагонів, штовхання ящиків по підлозі й т.д. Через всі ці дії у коробці передач виникає надлишкове тепло, яке пришвидшує зношування деталей. Наприклад, якщо оператор штовхає важкий нерухомий об’єкт, окремі деталі навантажувача можуть перегрітися лише за декілька секунд. Результат – необхідність зупиняти роботу навантажувача і проводити дорогий ремонт. Профілактика значно економніша.

Особливості технічного обслуговування

Кілька корисних порад:

• Перевіряйте рівень води в акумуляторі щотижнево. Якщо її рівень занадто знижується, концентрація кислоти підвищується і вона руйнує елементи батареї.
• Заряджайте батарею відповідно до рекомендацій виробника. Використовуйте для цього оригінальні зарядні пристрої.
• Кожні 6 місяців ретельно перевіряйте усі кабелі та силові з’єднання. будь-які пошкодження потрібно усунути якомога швидше. В іншому разі виникає загроза не лише для обладнання, а й для оператора та інших людей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.