З миру по нитці: волинян просять допомогти військовим

З миру по нитці: волинян просять допомогти військовим
Волинян закликають допомогти військовослужбовцям 14-ої окремої механізованої бригади зустріти День захисника України з комфортом у вже відремонтованих казармах.

Про це пише Буг.

Заступник Володимир-Волинського міського голови Олег Свідерський розповів, що до виконавчого комітету міської ради звернулося командування 14-ої ОМБР з проханням допомогти придбати господарські товари, запчастини, матеріали для ремонтних робіт. Допомогти зібрати необхідні матеріали і кошти просять також громадян.

«У нас в місті дислокується 14-та бригада. Керівництво її звернувся з переліком матеріалів, які необхідні для облаштування побуту військовослужбовців у казармах. Звертаємося до підприємств і установ міста, до громади з проханням долучитися до збору коштів на ці побутові потреби і завершення ремонту у казармах. Значна частина коштів, розраховуємо, буде зібрана і в рамках відзначення Дня захисника ми зможемо привітати і дати можливість захисникам почуватися комфортно», – розповів Олег Свідерський.

Кошти на матеріально-технічну підтримку 14-ої ОМБР можна переказувати винятково на офіційний банківський рахунок бригади за реквізитами: в/ч А1008, м. Володимир-Волинський, вул. Ковельська, 265, МФО 820172, Код ЄДРПОУ 26614751, р/р 31256630089236 в УДКСУ Волинська область.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А гроші які виділені військовим розкрадають жирні генерали .Картина знайома .
Відповісти
Останні новини
З миру по нитці: волинян просять допомогти військовим
26 вересень, 2018, 08:04