Зупинка, яку перевернув вітер у Луцьку, виявилася нічийною

Зупинка, яку перевернув вітер у Луцьку, виявилася нічийною
Зупинка, що була повалена вітром біля ТЦ «Караван» у Луцьку, залишилася «у спадок» місту від підприємця. Втім, у департаменті ЖКГ Луцькради кажуть: то не їхня.

Про це у зазначив заступник начальника департаменту ЖКГ міськради Микола Осіюк, - передає Конкурент.

«Ми її не ставили, тому ми їй нічого робити не будемо. Ця земля віддана в оренду чи власність Привокзального ринку», – сказав Микола Осіюк.

Також він додав, що зупинки, які були встановлені за кошти міста, забетоновані і надійно закріплені.

«Жодна з них не перекинеться», – пообіцяв Микола Осіюк.

Звернувшись за коментарем до начальника департаменту муніципальної варти міськради Юлії Сиротинської, вдалося більше роз'яснити цю ситуацію.

Вона розповіла, що раніше цю зупинку зобов'язали поставити суб'єкта господарювання, який встановлював тоді свій МАФ. Пізніше в підприємця закінчилися всі дозволи, а місто не продовжило дозволу розміщувати МАФ ще на 10 років. Відтак МАФ демонтували, а зупинка залишилася для міста.

Журналісти надіслали запит та очікують відповіді стосовно того, кому ж належить ненадійно закріплена зупинка, що знаходиться на вулиці Карпенка-Карого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не бреши, Осіюк ! Згадай. як ви поставили у змові з одним, так званим будівельником, зупинку на вул. Львівській, яку перекинув вітер і загинула людина. Хто їздив на суд до Ковеля, з ким і за скільки зам'яли ? Забув ? Читай ЗУ Про місцеве самоврядування , Правила благоустрою, Положення про департамент. В лучан, на відміну від тебе пам'ять краща ... Управлінці с&ані
Відповісти
Нічия зупинка ,хай там хоч завалиться ,чи вітер знесе ,оце і є ментальність наших чиновників .Гнати таку мерзоту з займаних посад ,бо толку з них ніколи не буде ,вони вміють тільки робити відписки і брати хабарі .
Відповісти
Останні новини
Зупинка, яку перевернув вітер у Луцьку, виявилася нічийною
26 вересень, 2018, 00:35