Дороги Ковельського району ‒ у незадовільному стані, ‒ прокуратура

На дороги у Ковельському районі витратили 5,7 млн. грн, проте вони і далі в неналежному стані.

Стан додержання в Ковелі та Ковельському районі законодавства у сфері автомобільного транспорту та автодорожнього комплексу обговорено на міжвідомчій нараді, яку провів Ковельський міжрайонний прокурор Василь Лопоха, - повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

У нараді взяли участь керівники Ковельської міської ради та районної державної адміністрації, начальники Ковельського МВ УМВС України у Волинській області та Ковельського міськрайвідділу Управління Держтехногенбезпеки у Волинській області.

Виступаючи перед учасниками наради, Василь Лопоха зауважив, що в діяльності органів влади та місцевого самоврядування міста та району наявний ряд недоліків та прорахунків, пов’язаних з організацією роботи по дотриманню законодавства у сфері транспорту. Допускають порушення вимог законів у своїй діяльності також органи державного контролю.

Так, незважаючи на освоєння 5,7 млн. грн. на утримання доріг, через неналежне виконання обов’язків керівниками органів влади та місцевого самоврядування, відсутність належного контролю з їхнього боку за використанням бюджетних коштів, стан автомобільних доріг залишається незадовільним.

Упродовж минулого року встановлено випадки використання Ковельською міською радою бюджетних коштів, спрямованих на утримання та обслуговування доріг, усупереч їх цільовому призначенню. Виявлялися й порушення вимог державних будівельних норм та державних стандартів України при здійсненні ремонту, реконструкції доріг тощо.

У 2012 році міжрайонною прокуратурою на виявлені порушення на автомобільному транспорті та у сфері автодорожнього комплексу внесено 7 подань, 2 протести, до дисциплінарної відповідальності притягнено 7 посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування.

За результатами проведення міжвідомчої наради її учасниками розроблено спільні узгоджені заходи задля забезпечення безумовного виконання у Ковелі та Ковельському районі законодавства у сфері автомобільного транспорту та автодорожного комплексу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ТУТ ВТИРАЛИ ЩО КОВЕЛЬ САМИЙ ЧУТЬ НЕ ЕВРОПЕЙСЬКИЙ-МІСТО ПОКАЗОВЕ НАЙЧИСТІШЕ--ЩО ПОКРАЩЕННЯ ОБЕРТАЄТЬСЯ В 2-ГУ СТОРОНУ.МІСЬКА РАДА І МЕРІЯ-БРЕХУНИ І СТРАШНІ ХАБАРНИКИ.ЗА МІСТО ЗНАЮ ЛИШ ОДНЕ-БЕЗРОБІТТЯ.ГРЯЗНЕ.ВУЗЬКІ ВУЛИЦІ З ЯМАМИ-МІСТО ПІДРОБОК ФАЛЬСИФІКАТУ -ВІД МІНЕР.ВОДИ ГОРІЛКИ І.ТД. 1-НИМ СЛОВОМ---СДЕЛАНО В КОВЕЛЕ.
Відповісти
до літа трасу треба підшаманити ягодин-київ ані як зараз ягодин-машівський бір.малий янук не любить екстріму.
Відповісти
Останні новини
Дороги Ковельського району ‒ у незадовільному стані, ‒ прокуратура
11 березень, 2013, 16:52