Волинський ведучий розповів про інтерв’ю, які лишили «певний післясмак»

Волинський ведучий розповів про інтерв’ю, які лишили «певний післясмак»
Декілька інтерв’ю у рамках програми «Протилежний погляд Live» залишили певний післясмак у ведучого та продюсера Тараса Шкітера.

Про це йдеться в інтерв’ю Шкітера виданню Конкурент.

Телеведучий зізнався, що декілька інтерв'ю залишили певний післясмак. «Зокрема з Іриною Фаріон. Після нашої з нею розмови Олександра (редактор «Протилежного Погляду» Олександра Куртеєва, – «К») почала знаходити десятки новин в провідних російських ЗМІ про наш ефір», - каже Тарас Шкітер.

Він нагадав, що заяви Ірини Фаріон були доволі гучними, і в Росії її слова активно використали в інформаційній війні проти України. «Загалом на Youtube, Facebook було зафіксовано кілька десятків тисяч переглядів цього випуску. Можна сказати, що саме в рамках нашого ток-шоу Ірина Фаріон була почута. Мені здається, що це теж показник успіху проекту», - сказав Шкітер.

ЧИТАТИ ПОВНУ ВЕРСІЮ ІНТЕРВ’Ю

«Окрім цього, хочу пригадати інтерв'ю з Іриною Луценко. Запам'ятався саме той емоційний стан приїзду до Києва, робота в АП (Адміністрації Президента – "К."), спілкування з людьми, які нам допомогли організувати це все, ну і, звісно ж, бесіда з самою Луценко», - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинський ведучий розповів про інтерв’ю, які лишили «певний післясмак»
27 вересень, 2018, 22:03