Фраксель: що за нова процедура краси?*

Фраксель: що за нова процедура краси?*
Чи не найпопулярніші процедури в косметологічних клініках сьогодні - це лазерна терапія та хірургія. Авжеж, позбавитися від проблем зі шкірою за 1-2 сеанси та помолодшати на десяток років - хто ж відмовиться від такої нагоди?

Ми поспілкувалися з фахівцями Медичного лазерного центру MLC про найновішу апаратуру для фраксель технології та дізналися, наскільки ефективною є сьогодні лазерна косметологія і які процедури вона пропонує.

Новація в лазерному омолодженні

За поясненнями фахівців, лазер знищує пошкоджені частинки шкіри та відкриває шлях активній регенерації та омолодженню нового шару епідермісу. Та звичайний лазер робить це шляхом тотального випаровування вологи на всій поверхні шкіри (або всередні, якщо це проникна процедура), яку обробляє лазерний промінь. Інновація фракційної технології (фракселя) полягає в тому, що потік лазера розподілено на мікропічні окремі промені, що діють на шкіру точково. Ці фракції лазерного випромінювання дали назву процедурі - фракційне омолодження, яке буває поверхневим (абляційним) і проникним (неабляційним).

Переваги фракселя

Фракційні лазерні процедури в косметології та дерматології мають чимало позитивних моментів:

вищий рівень безпеки завдяки більш точному налаштуванню лазерного променя;
можливість працювати з різними типами шкіри, в тому числі чутливою та тонкою;
швидший період відновлення;
виразніший ефект омолодження та особливо ліфтингу.

Для кого підходить процедура фракселя

Якщо нема протипоказань щодо лазерного опромінення шкіри, то пропозиція фракційної лазерної косметології підходть багатьом жінкам та чоловікам. Це нагода скинути зайві роки, виправити дефекти шкіри, отримати більш здоровий та свіжий вигляд.

Фраксель допомагає в усуненні наступних проблем:

зморшки;
рубці після висипань;
пігментація;
тьмяний, сіруватий та жовтуватий відтінок шкіри;
гравітаційний птоз (опущення контурів обличчя та шиї);
ослаблення м’язів на деяких ділянках тіла.

Які саме процедури з фракційним лазером рекомендовано

Для підтяжки обличчя чудово підійде процедура під назвою неаблятивне фракційне омолодження шкіри Er: Glass лазером MOSAIC, що дозволяє лазерному променю проникнути вглиб шкіри та ретельно обробити її для якісного відновлення.

Фракційний термоліз (шліфування) позбавляє слідів від акне та ознак фотостаріння (зморшки, пігментні плями тощо).

Інтимне омолодження Petit Lady - це процедура для відновлення зовнішнього вигляду та стану шкіри й м’язів зони геніталій, які також зазнають вікового старіння. Шкіра в цій зоні темнішає, а мускулатура піхви слабшає, тож лазерне опромінення виправляє ці прикрості за кілька сеансів і повертає привабливість та приємні відчуття.

Фраксель - це не просто нова цікавинка в кабінеті лазерної косметології. Це можливість безпечно та швидко позбавитися від проблем старіння шкіри, відновити іі здоровий вигляд та позбутися дефектів. Уважно прислухайтеся до порад консультуючого лікаря та обирайте свою процедуру краси!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: фраксель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.