Найпоширеніші причини виклику евакуатора

Найпоширеніші причини виклику евакуатора
Якщо ви колись лишалися на узбіччі дороги з поламаним автомобілем, то можете знати, наскільки цінною інколи буває допомога евакуатора.

Більше про цю послугу та її замовлення - http://autosos.ua/. Часто водії думають, що можуть розібратися з проблемою. Часто це дійсно так. Але інколи виклик допомоги може бути найкращим рішенням. Ми розповімо, в яких випадках рекомендується це робити.

ДТП

Ви потрапили в аварію? Навіть якщо транспортний засіб може рухатися самостійно, подальша їзда може призвести до його пошкодження. Краще викликати евакуатор, який доставить машину в ремонтну майстерню чи ваш гараж. Це важливо і для збереження транспортного засобу, і для вашої безпеки. Якщо ви не бачите серйозних пошкоджень, це ще не означає, що вони дійсно відсутні. Також їзда після ДТП може ускладнити отримання відшкодування від страхової компанії. Радимо уточнити це питання при оформленні страхового договору.

Закінчився бензин

Доволі поширена неприємність. Навіть якщо до АЗС недалеко, як туди доїхати? Не завжди вдається знайти водія, який погодиться допомогти.

В такому випадку є два варіанти:
• відбуксирувати машину до заправки;
• замовити послугу термінової доставки пального.
В обох випадках автомобіль буде знову на ходу і ви зможете вирушати в дорогу.

Перегрівся двигун


Навіть якщо ви дбайливо ставитеся до свого транспортного засобу і регулярно його обслуговуєте, інколи трапляється непередбачуване. Перегрів двигуна – саме одна з таких неприємностей. Якщо це трапилося на дорозі, ви зможете від’їхати хіба що на узбіччя. Потрібно доправити автомобіль у спокійне місце, де його можна оглянути. Не панікуйте. Просто зателефонуйте в компанію, яка надає послуги евакуатора, опишіть своє становище і повідомте місцезнаходження.

Двигун не заводиться


Уявіть – ви сідаєте в автомобіль, повертаєте ключ у замку запалювання і… нічого не відбувається! Є різні причини, з яких двигун не працює. Це може бути викликано розрядженим акумулятором або чимось більш серйозним. Водій евакуатора може оглянути ваш транспортний засіб або одразу ж доправити його в майстерню.

На дорозі трапляються різні ситуації. Але не поспішайте панікувати, навіть якщо їхати далі автомобілем не вдається. Збережіть номер компанії, яка надає послуги евакуатора, щоб можна було швидко викликати допомогу. Особливо це важливо, якщо ви подорожуєте в безлюдній місцевості. Коли взимку немає де зігрітися, а влітку сховатися від спеки, потрібно якомога швидше потрапити в безпечне місце.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: евакуатор
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Найпоширеніші причини виклику евакуатора
29 вересень, 2016, 14:23