На Волині покарали міліціонера-хабарника

На Волині покарали міліціонера-хабарника
Рожищенський районний суд заборонив міліціонеру, якого визнали винним в отриманні хабара, три роки працювати в правоохоронних органах.

Також його покарали трьома з половиною роками умовного ув'язнення, - пише Під прицілом з посиланням на відповідне рішення суду.

Суд встановив, що підсудний в лютому 2012 року, обіймаючи посаду старшого дільничного інспектора міліції Рожищенського РВ УМВС на Волині, отримав хабар обсягом 10 тисяч гривень від колишнього інспектора районного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області.

Екс-правоохоронець під час слідства свою вину визнав повністю.

Також він розповів, що до нього звертались громадяни зі скаргами на інспектора кримінально-виконавчої інспекції, який брав хабарі. Тому за 10 тисяч гривень він пообіцяв йому мовчати про неправомірні дії.

Суд визнав екс-правоохоронця винним у вчиненні злочину, тобто в одержанні хабара, та призначили йому покарання у виді 3,5 року умовного позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах терміном на 3 роки.

Тож, його негайно звільнили з зали суду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші, хабар
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині покарали міліціонера-хабарника
12 березень, 2013, 14:21