Як луцька мама продавала немовля. ФОТО. ВІДЕО

Як луцька мама продавала немовля. ФОТО. ВІДЕО
Жінка, яка за 20 тисяч доларів хотіла продати власну дитину, стверджує, що ніколи б такого не вчинила, якби не горілка.

Про наміри матері правоохоронцям розповіли потенційні покупці, ‒ повідомляють у прес-службі української міліції.

Тож, серед білого дня, поблизу АЗС, жінка віддала дев’ятимісячну дитину, за що отримала 20 тисяч доларів США. Каже, що знайшла в інтернеті людей, які хотіли здорову дитину для усиновлення.

Відразу після передачі грошей жінку затримали правоохоронці. Під час здійснення «угоди» вона була у нетверезому стані. Зізнаватися у скоєному не хотіла, говорила, що її діти вдома з батьком, а вона вийшла в магазин за цигарками.

Прийшовши до тями, матір розповіла, що живе з чоловіком у його будинку. У них є старший син, якому два з половиною роки. Зараз хлопчика виховують дідусь із бабусею. Вона ніде не працює, тому й вирішила продати дитину, щоб придбати власне помешкання. Про наміри чоловікові не розповідала.

Дев’ятимісячного хлопчика забрали на обстеження у лікарню. Медики стверджують, що дитина цілком здорова.

Щодо жінки відкрито кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини, вчинена відносно малолітнього). Санкцією цієї статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років.

«Ми залучили опікунську раду для вирішення питання про позбавлення 24-річної підозрюваної батьківських прав та передачі малюка під опіку держави. Також компетентні у цьому служби будуть вирішувати, чи залишати з матір’ю її старшого сина, якому два роки і шість місяців», – розповів начальник відділу боротьби з торгівлею людьми та злочинів проти моральності УКР УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига.

Луцьким міськрайонним судом Волинської області застосовано до 24-річної жінки міру запобіжного заходу ‒ домашній арешт. Наразі зловмисниця стверджує, що ніколи не продала б власної дитини, якби не зловживала спиртними напоями.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як луцька мама продавала немовля. ФОТО. ВІДЕО
12 березень, 2013, 15:37