У парламентському об’єднанні «Волинь» – вже семеро нардепів. ОНОВЛЕНО

У парламентському об’єднанні «Волинь» – вже семеро нардепів. ОНОВЛЕНО
У Верховній Раді зареєстрували міжфракційне об’єднання «Волинь», куди увійшли семеро волинських народних депутатів.

Про це під час прес-конференції 9 березня розповів депутат Верховної Ради Ігор Єремеєв (на фото).

За його словами, до об’єднання увійшли депутати Валерій Черняков, Євген Мельник, Анатолій Вітів («Свобода»), Катерина Ващук (Партія регіонів) та позафракційні Степан Івахів, Сергій Мартиняк та сам Ігор Єремеєв.

Зауважимо, про створення цього депутатського об’єднання стало відомо ще на початку лютого.

Об’єднання «Волинь» не є політичним, воно вирішуватиме виключно соціально-економічні проблеми області. Його очолюють Анатолій Вітів та Ігор Єремеєв.

Як розповів 9 березня Єремеєв, до об’єднання може найближчим часом приєднатися комуніст Адам Мартинюк. Також ведуться перемовини з регіоналом Григорієм Смітюхом, ударівцем Юрієм Савчуком та позафракційним Ігорем Палицею.

«Запропонували всім. Ми готові всіх прийняти», – розповів Єремеєв.

Як стало відомо 13 березня, інформація про те, що до об'єднання приєднався Ігор Палиця виявилася помилковою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Єремеєв, не бери в обєднання гнилого комуняку, бо втратиш весь авторитет. Місце Мартинюка - чистити в Любешові нужники. Цього кордупеля волиняни не переносять органічно.
Відповісти
Як то можна втратити те, чого нема. Про який авторитет пишете? Та цей чоловік голосував за уряд Азірова. І про це варто знати і пам"ятати, особливо в контексті його пресконференцій.
Відповісти
Авторитет-це підтримка виборців на окрузі. Ти таким похвалитися не в змозі. Кури бамбук, юначе!!!
Відповісти
Якби була підтримка, то не було б порушення Закону, скуповування виборців! А так, то у нього не авторитет, а гроші, які сумнівно зароблені.
Так що ти сам кури бамбук, дядя!
Відповісти
Грицюк і Ко - заспокійтеся вже :)
Відповісти
Виборцям цікавіше отримати комфортні умови для навчання дітей-двері, вікна, оргтехніка. А твої крики у мегафон "Всьо пропало!!!!1111 Рятуймо Йульу!1111" нікого не гріють.
Відповісти
Єрьома для виборців зробив і зробить багато. Що за Азірова голосував - відбив бабки, які вкла у вибори. А позиція з "Волиньторфом" - молодець. Де ж риги і комуняки?
Відповісти
Депутати з Волині об'єдналися в обєднання "Волинь", щоб хоч якось відвести увагу від власної політичної проституції, бо такі проститутки як Ващук Катя, Єрємєєв Ігор, Івахів Степан і Мартиняк, тільки-но взяли до рук депутатські мандати, як одразу впали на коліна перед президентом Януковичем, і стали старанно регіоналам лизати сраки, таке лизання регіоналівських срак, є абсолютно протилежним до їхніх передвиборчих обіцянок. От вони й бояться,бо якщо регіоналам прийде капут,то як вони пояснять свою депутатську "діяльність", а тепер вони будуть волати на весь світ, що захищали інтереси волинського краю, бо були об'єднані в обєднання "Волинь".
Відповісти
Останні новини
У парламентському об’єднанні «Волинь» – вже семеро нардепів. ОНОВЛЕНО
12 березень, 2013, 16:18