Юніори «Волині» потренувалися в Бресті

Юніори «Волині» потренувалися в Бресті
Команда «Волині» U-19 повернулася з міжнародного турніру «Brestcup».

Турнір відбувся у Бресті 9-11 березня, ‒ повідомляють у прес-службі ФК «Волинь».

Підопічні Олега Федюкова готувалися до відновлення чемпіонату України U-19 і змагалися на ньому із трьома командами – українською ФК «Володарка» (Київ) і двома білоруськими – «Торпедо-БелАЗ-2» (Жодіно) і ФК «Брест-2». Відзначимо, що в складі суперників грали футболісти, які на 2-4 роки старші від волинян.

У стартовому матчі «Волинь» U-19 за рівної гри поступилася «торпедівцям» ‒ 1:2 (гол забив Магдиш). Матч другого туру лучани програли дублерам «ФК Бреста» – 0:3.

«Після перерви я майже повністю змінив склад, зробив 6 замін які послабили гру. Нові виконавці виявилися не готовими до гри. Хоч ми й створили кілька можливостей, відзначитися і в другому таймі», – розповів Олег Федюков.

Останній матч на турнірі волиняни провели з українською командою ФК «Володарка». Двічі програючи по ходу матчу супернику, лучани відігравалися. У першому таймі із пенальті, який сам і заробив, відзначився Ловинюк, а остаточний рахунок 2:2 встановив у другому таймі Максимук.

«Я задоволений виїздом до Бреста, адже вдалося потренуватися у, так би мовити, в бойових умовах, граючи з сильними командами. Відзначу також хорошу організацію турніру в Бресті», – прокоментував результати турніру Олег Федюков.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: футбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.