Чому одяг для тренажерного залу має значення*

Чому одяг для тренажерного залу має значення*
Численні дослідження підказують нам, що існує зв'язок між одягом, який ми носимо у спортзалі, й результатами тренувань. Правильно підібрані речі дозволяють підвищувати мотивацію, знижувати ризик травмування й демонструвати кращі досягнення. Перш ніж купити спортивний одяг оптом, вам варто дізнатися, які саме переваги вона дає людям.

Захист від травм

Часто спортивні травми є наслідком відсутності якісного екіпірування, в тому числі й одягу. Чим би ви не займалися в залі, шукайте ті речі, які забезпечують достатній рівень захисту від ударів та розтягнень. Компресійний одяг покращує циркуляцію крові, зменшує втомлюваність м’язів і підвищує витривалість.

Комфорт

Якісний одяг не сковує рухів і майже не відчувається на тілі. Він схожий на другу шкіру. Відчуття повного комфорту дозволяє вам зосередитися на виконанні вправ. Рекомендуємо звернути увагу на безшовні речі. Вони не натирають тіло і добре підходять для активного проведення часу.

Регулювання температури тіла

Під час інтенсивного тренування ви будете задоволені, що не обрали бавовняний одяг. Цей матеріал легко поглинає піт і затримує його. В результаті ви будете відчувати серйозний дискомфорт. Одяг стане важким і неприємним, а на додачу ще й сильніше натиратиме тіло. Синтетичні тканини в цьому відношенні є найкращим вибором. Вони швидко відводять надлишкову вологу, тим самим сприяючи захисту від перегрівання. Але неякісні синтетичні матеріали такі ж небажані, як і бавовна.

Покращені результати

Високоякісні речі створюються з урахуванням необхідності допомогти спортсмену в тренуванні. Тканина підтримує тіло, охолоджує його, зберігає відчуття свіжості. Все це позитивно впливає на результати вашого перебування в спортзалі. Поставлені цілі досягаються швидше, ніж при використанні неправильно підібраного одягу.

Впевненість в собі

Соромитеся приходити в спортзал? Це характерно для багатьох новачків. І часто іронічні погляди кидають на них через неправильно підібраний одяг. Купуючи якісні речі, ви покажете, що вже трохи розбираєтеся в особливостях тренувань.

Коли ви гарно виглядаєте, то почуваєте себе більш впевнено. Покращується настрій, з’являється більше енергії для виконання вправ.

Захист шкіри

Неякісний одяг може бути виготовлений з матеріалів, які викликають висип і свербіж під час тренування. Піт і надто вузькі речі також сприяють виникненню проблем зі шкірою. Якісні речі, навпаки, допомагають підтримувати шкіру здоровою і добре почуватися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому одяг для тренажерного залу має значення*
03 жовтень, 2016, 11:06