Чому каблучки з гранатом – вдалий вибір для заручин?*

Чому каблучки з гранатом – вдалий вибір для заручин?*
Глибокий насичений колір, приваблива ціна і гарне поєднання з золотом роблять кольца с гранатом від https://oniks-online.com.ua/categories/rings/kamen-is-pirop_granat/ гарним вибором для заручин. Вони допоможуть достойно відсвяткувати нове кохання. Ми розглянемо три основні причини, з яких варто звернути увагу на ці ювелірні вироби.

Колір кохання

Червоний насичений колір символізує палке кохання. А саме червоний гранат і використовується найчастіше для виготовлення ювелірних виробів. Він гарно відображає бажання двох людей об’єднати свої серця. Щоб підкреслити романтичний стиль, можна замовити каблучку з обрамленням каменю у вигляді серця. Саме каміння зазвичай має прямокутну, овальну чи округлу форму. Але часто ювеліри добиваються того, щоб світло відбивалося всередині гранату маленьким сердечком.

Перевірена часом краса

Заручини – це прояв бажання довготривалих відносин. Тож і символізувати їх повинна річ, яка пройшла перевірку часом. Гранат цінується як дорогоцінне каміння вже більш як 5000 років і в різних куточках земної кулі. Його історія є потужним підтвердженням того, що гранат здатен проходити через модні тенденції й охоплювати цілі покоління та культури. Якщо вже він не перестає бути популярним тисячі років, його цілком можна використовувати як символ вічного кохання. Також цей камінь демонструє красу, яка ніколи не зникає.
Темно-червоний камінь гарно поєднується з жовтим або білим золотом. Дорогоцінний метал створює ефектне обрамлення навколо гранату. Завдяки цьому каблучки добре поєднуються з різними стилями одягу, прикрасами й аксесуарами.

Фінансова доступність

Багатий блиск гранату поєднується з його відносно невисокою вартістю. Цей камінь є відчутно дешевшим, ніж діамант чи рубін (також має насичений червоний колір). Ви отримуєте красу, вишуканість і романтичний стиль, при цьому не спустошуючи свій гаманець. За ті ж гроші, які потрібно віддати за маленький діамант, у магазині Oniks можна отримати досить великий гранат. Правильно оброблений та гарно поєднаний із золотом, він виглядатиме не гірше за рубін. Стиль і помірна ціна – чудове поєднання. При підготовці до весілля вам ще знадобляться гроші.

Ще однією перевагою можна вважати великий вибір каблучок. До ваших послуг – різна вага, різне обрамлення та форма ювелірних виробів. Це й класичні, й більш сучасні та оригінальні варіанти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.