У місті на Волині зросли тарифи на тепло і гарячу воду

У місті на Волині зросли тарифи на тепло і гарячу воду
У Ковелі встановили нові тарифи на теплову енергію та на послугу з централізованого постачання гарячої води для бюджетних установ і організацій та інших споживачів, крім населення.

Про це повідомили у Ковельській міськраді.

Під час позачергового засідання виконавчого комітету у Ковелі встановили нові тарифи на теплову енергію та на послугу з централізованого постачання гарячої води для бюджетних установ і організацій, інших споживачів (крім населення).

Міський голова Олег Кіндер попросив аргументувати це рішення представників ПТМ «Ковельтепло», адже йдеться про інтереси організацій, які працюють на території міста і комунального підприємства. І тут потрібний економічний, господарський, соціальний та виважений підхід.

Як зазначила заступник директора - начальник планово-економічного відділу Тетяна Яковук, перегляд відбувався шляхом коригування за окремими статтями витрат з причин, які не залежать від підприємства. Серед обґрунтувань зміни вартості послуг вона назвала зростання цін на електроенергію, воду і водовідведення та збільшення розміру мінімальної заробітної плати, а також прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Вартість послуг на теплову енергію зросте на 7%, з централізованого постачання гарячої води — на 7,5%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У місті на Волині зросли тарифи на тепло і гарячу воду
05 жовтень, 2018, 04:48