На памʼятник Бандері в Луцьку пропонують «скинутися» всією Україною

На памʼятник Бандері в Луцьку пропонують «скинутися» всією Україною
«Національний Альянс» розпочинає всеукраїнський конкурс зі збору коштів на памʼятник Степану Бандері в Луцьку.

Ті волонтери, які назбирають найбільше, отримають приз від організаторів, ‒ повідомляють у громадській організації.

«Метою кампанії «Збудуємо пам’ятник Бандері у Луцьку разом!» є не лише збір коштів, а насамперед згуртування патріотично налаштованих людей навколо спільної ідеї», ‒ йдеться в повідомленні.

Суть кампанії полягає у тому, щоб волонтери з усієї України на конкурсній основі збирали кошти на будівництво памʼятника Степану Бандері у Луцьку. Хто назбирає найбільше, отримає призи від організаторів. Участь може взяти кожен, хто хоче допомогти побудувати памʼятник.

Так, кампанія стартує з 1 квітня і проходитиме у два етапи. Тобто, передбачається двічі збирати волонтерів і двічі визначати переможців. Завдання активістів ‒ протягом визначеного періоду зібрати гроші у рідному місті у спеціальні ящики, які потім передати організаторам. Саме вони підрахують гроші і визначать переможців, які отримають цінні подарунки.

Збір у першому заліку відбуватиметься з 1 квітня по 25 травня. До 31 травня учасники повинні передати зібрані кошти організаторам. В останній день місяця визначатимуть перших переможців.

Другий залік розпочнеться 1 червня і триватиме по 25 липня. До 31 липня кошти повинні бути надіслані організаторам.

Учасником акції може стати кожен охочий віком від 16 років.

Довідка

Усім охочим приєднатися до кампанії потрібно телефонувати за номером +38 096 138 97 82 (Ірина Гладун) або ж написати листа на електрону скриньку [email protected].

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Бандера
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво,які призи може дати Нацальянс. Хібащо значок чи щось такого роду.
Відповісти
Интересно даже, сколько копеек на это даст Донбасс, Луганск, Николаев , Ах Одесса, Крым?
Відповісти
А Гузь не хоче на цю благу справу пожертвувати гроші, які він намутив з виборів? Як побачите Оксану Гузь на новій тачилі, то поцікавтеся в неї, за яке бабло одразу після виборів їй Ігор Гузь купив цей транспортний засіб?
Відповісти
Зібрати - зберуть, от чи передадуть... Криси...
Відповісти
Як на мене, то вже дістали ці безрезультатні збори коштів на Бандеру.Навіть облрада не дала.Подумайте краще про старих і немічних людей, врятуйте дитяче життя.Скільки таких людей по всій Україні.Організуйте спілку і допомагайте.Не витрачайте сили і кошти на шматок каміння на постаменті.
Відповісти
На зборах коштів можна багато вкрасти грошей. Цим Гузь професійно займається вже який рік. Про машину я вже казав, "Хюндай-Соната" Ігорко купив своїй жінці одразу після виборів. І це при тому, що декларує зарплату у 1000 грн. на місяць.
Відповісти
ох ці мені комп'ютерні монстри. яку статтю не прочитаю, то всюди одні і ті ж, щось коментують. будь-яка громадська ініціатива їм не подабається, а самі далі свого монітора нічого не бачать. раби ви! є і будете! сидіть і обсирайте інших- це мета вашого життя і найбільше досягнкення.
Відповісти
нафіга брєд писати,вийди на вулицю один з другим.дихни повітря.коментатори.совкі тупонеголові
Відповісти
Громадські лідери. На хліб пора заробляти, сім'ю годувати,а не на пам'ятник заробляти!!!!111
Відповісти
Раби-це ті хто вірить Ігорку, та надурняк обслуговують його хворобливі політичні амбіції. Гузь добре піднімається на таких "корисних Іді0тах"...
Відповісти
Чомусь я не дивуюсь, побачивши знайомий нік під черговою порцією бруду. Професійно займаєшся?
А стосовно решти - промоніторивши більшу частину новин, можна з впевненістю констатувати - завжди знайдуться ті, хто чимось незадоволений, що б не сталося.
Справа потрібна, тож успіхів!
Відповісти
Просто зуб маю на цих брехунів.
Відповісти
За що ж?
Відповісти
Вчасно очі відкрилися. Побачив, як Гузь використовує дітей, а сам має свій хороший гешефт. В цьому ти можеш переконатися, побачивши нову тачку під дупою пані Гузь. Куплена одразу після виборів. Нагадаю, що Гузь задекларував зарплату-1000 грн. на місяць. А що ж буде як до корита добереться? В межигір"ї поселиться?
Відповісти
Екс-альянсівецю.
Як їх не любиш, приєднайся сюди. http://banderivets.org.ua
Відповісти
Останні новини
На памʼятник Бандері в Луцьку пропонують «скинутися» всією Україною
13 березень, 2013, 11:19
У Луцьку буде КВН. ФОТО
13 березень, 2013, 11:02