Мірча Луческу таки піде з «Шахтаря»?

Мірча Луческу таки піде з «Шахтаря»?
Вже влітку у донецького «Шахтаря» може бути новий головний тренер

Нинішній - румун Мірча Луческу - підтвердив, що влітку може залишити команду, і розповів про розмову з президентом міланського «Інтера» Массімо Моратті, - пише Телеканал новин 24.

«Я радий, що ми поговорили з Моратті. Він розуміє ті труднощі, які були у мене колись в роботі з «Інтером». На сьогоднішній день все виглядає так, що після закінчення сезону я покину" Шахтар ", але статися може все , що завгодно. Але спочатку я б хотів добре завершити чемпіонат, моя команда повинна оформити перемогу. Мій контракт завершується в травні, за ці дев'ять років ми проробили гарну роботу - виростили молодих гравців і підвищили свій міжнародний авторитет», - сказав Луческу в інтерв'ю італійському порталу Tuttomercatoweb.

Румунський тренер підтвердив, що не проти повернутися в Італію, але поки зосереджений на роботі з «Шахтарем».

Відзначимо, що «Інтер» зараз перебуває лише на п'ятому місці в турнірній таблиці чемпіонату Італії, яка не дає права грати в Лізі чемпіонів у наступному сезоні. Крім того, «Інтер» ризикує не потрапити до чвертьфіналу нинішньої Ліги Європи після розгромної поразки від «Тоттенхема» (0:3) в першому матчі 1/8 фіналу.

Раніше повідомлялося, що «Шахтар» готує 4-річний контракт для італійського тренера «Мілана» Массімілліано Алегрі із зарплатою 6 млн. євро на рік. У той же час, сам Луческу раніше спростовував інформацію про свій відхід з «Шахтаря».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.