Британець учив лучан впливати на суспільство. ФОТО

Британець учив лучан впливати на суспільство. ФОТО
Семінар про способи впливу на суспільство провів у Луцьку Малкольм (Марек) Клег.

Захід відбувся 12 березня, ‒ повідомляють в СГО «Молодіжна платформа»

Британський місіонер, що проживає у Польщі, є президентом декількох рад (Місія для Заходу), координатором роботи багатьох гуманітарних організацій, власником кількох успішних підприємств та координатором мережі соціально-вигідних підприємств, заснованих активними громадянами, що проживають в центральній та східній Європі.

Востаннє в Україні Марек був 30 років тому. З того часу, як зазначив Клег, багато що змінилося у кращий бік. І ці зміни, на його думку, сприяють тому, щоб розвивати ініціативи в Україні.

Саме тому, як це робити, і був присвячений семінар.

«В якій би країні я не починав працювати, скрізь чув одне і те ж: що я нічого не знаю про країну і там нічого змінити не можна. Але лише через те, що в країні ‒ корупція і бюрократія, не можна здаватися і не робити нічого. Набір проблем є скрізь. Просто у кожної країни, у кожного регіону вони свої. Питання у тому, що можу змінити Я», ‒ зазначив він.

Під час семінару британець поділився власним досвідом, спостереженнями щодо роботи громадських ініціатив у різних частинах світу. Він розповів, де взяти ресурси на ідеї та задуми і як їх подати найкраще.

На завершення Клег зазначив про принципи роботи фондів, що здійснюють фінансування соціальних проектів, як правильно отримати кошти на створення самоокупного «продукту».

«Подумайте, що ви будете просити у того чи іншого спонсора: подарунок, позику чи інвестиції. Від цього буде залежати сума, яку ви отримаєте, та довіра до вас. Переконайте усіх, що ваш проект найкращий», ‒ додав він.

До слова, Марек Клег започатковує школу вивчення іноземних мов «Be Smart».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: навчання
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Опять та платформа піриця
Відповісти
Останні новини
Британець учив лучан впливати на суспільство. ФОТО
13 березень, 2013, 11:57