У Луцьку дошкільнят виховує чоловік. ВІДЕО

У Луцьку дошкільнят виховує чоловік. ВІДЕО
29-річний чоловік працює у дитячому садку №8 Луцька «Джерельце».

У групі Олександра Гоцика 30 вихованців. Загальний стаж роботи у дошкільному навчальному закладі ‒ 8 років, ‒ йдеться в сюжеті телеканалу ICTV.

«Я собі думаю, що це мій такий життєвий поклик до того, щоб дійсно все життя пропрацювати в садочку. Не уявляю життя, скажем, без діток. Буває, заходжу зранку в садочок, вони мене зустрічають. Я собі думаю: «Боже, яка це радість: приходити на роботу і до тебе всі біжать, тебе обіймають, тебе зустрічають», ‒ розповів чоловік.

Зараз Олександр займається зі старшою групою. Завдання у вихователя ‒ підготувати малечу до школи. Для цього він розробив спеціальну методику: переконаний, що навіть неправильна відповідь дитини заслуговує на увагу.

«У мене по житті таке кредо, що перш ніж пізнати дитину, ти повинен сам себе відчути дитиною. І тоді діти тебе сприймуть», ‒ зазначив Олександр Гоцик.

«Я не хочу іншого вихователя», ‒ сказала одна з вихованок Олександра.

Чоловік-вихователь для багатьох дивина. Мовляв, професія малооплачувана та й взагалі не чоловіча. Однак, вихователь каже, що працювати у садочку має той, хто любить свою роботу.

«Батьки були здивовані і працівники дитячого садка. Але він тут місцевий, живе недалеко. Сприйняли потім нормально», ‒ розповіла працівник садка Світлана Сас.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сашко - позитивчик.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку дошкільнят виховує чоловік. ВІДЕО
13 березень, 2013, 12:21