Мер Луцька не усвідомлює серйозності настроїв громади, – депутат Осіпов

Мер Луцька не усвідомлює серйозності настроїв громади, – депутат Осіпов
Громадські слухання щодо «медичної реформи» у Луцьку не були стартом виборчої кампанії, а всього лиш можливістю відкрито сказати міському голові думки громади, заявляє депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов.

Нагадаємо, що у вівторок, 12 березня, відбулися громадські слухання щодо реформування медичної галузі Луцька (на фото). Збори громадян Луцька ухвалили резолюцію, згідно з якою підтримали рішення про розширення мережі амбулаторій в Луцьку, але також виступили проти рішення Луцької міської ради, яким передбачалася реорганізація комунальних лікувально-профілактичних закладів від 18 грудня 2012 року.

Міський голова Микола Романюк наступного ж дня скликав брифінг, під час якого заявив: насправді слухання організували не з метою обговорення медичної реформи. Їх метою була «провокація» від депутатів Андрія Осіпова та Богдана Шиби. Саме вони запропонували ухвалу про висловлення недовіри міському голові.

«Як виявилося, ці слухання були потрібні не для цього. Коли вже були відповідні рішення, то з’явилася ухвала, яку прийняли депутати Осіпов та Шиба про висловлення недовіри міському голові, першому заступнику, начальнику управління охорони здоров’я», - зазначив тоді Романюк.

Натомість депутат Андрій Осіпов вважає, що громадські слухання стали можливістю громаді вперше відкрито сказали в обличчя міській владі все те, що вони думають щодо реформування медицини.

«Якщо міський голова вважає, що цей захід міг бути кимось організований чи стосується чийогось піару, то це образа всіх лучан», - зазначив Осіпов.

«Я вкотре підтверджую, що на даний момент я не планую балотуватися на посаду міського голови. Але, якщо міський голова стверджує, що висловлення недовіри було організоване мною чи Шибою, це свідчить про те, що Микола Романюк не усвідомлює серйозності настроїв суспільства. Ще трішки і люди розпочнуть місцевий референдум щодо його відкликання, якщо він не зрозуміє, що треба працювати на громаду, не на губернаторів, олігархів чи президентів», - додав депутат.

Богдан Шиба назвав виникнення пропозиції щодо висловлення недовіри владі – «емоційним наслідком поведінки на громадських слуханнях службових осіб», маючи на увазі осіб Миколу Романюка, Святослава Кравчука та Федора Кошеля.

«Перетворювати це на виборчу кампанію… Кожен бачить своїми очима. Що хто боїться, той те і розказує», - додав Шиба.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як же так ?
як ми без Романюків проживем?

геть руки від "чесного" мера )))
Відповісти
Складається враження, що Осіпов знайшов дешевий спосіб бути на слуху. Тема про проблеми медицини викликає завжди багато емоцій і не треба великих затрат та розуму для того аби прикинутися таким собі наробним захисником і кричати,що всі навколо проти несчасного народу і тільки він всіх врятує.Цікаво буде подивитися, що він дійсно зробить для людей.
Відповісти
ну більше ніж Романюк та його підлеглі на чолі з синочком)
Відповісти
наш мер нічого не усвідомлює, я б так сказала...
Відповісти
Так Осіпову проплатили за те щоб він організував тиск на міського голову. Зауважте, отой словоблуд Осіпов не намагається вирішити проблему, не пропоную будь-яких проектів в галузі освіти або медицини для поліпшення життя лучан. Всі його заходи та заклики спрямовані виключно на підрив авторитету Романюка. А ота шавка готує плацдарм для іншої особи, яка спить і бачить себе міським головою.
Відповісти
Ваше окружение постоянно держит вас в страхе перед явными и вымышленными противниками. Вам внушают, что вас хотят переизбрать, подставить, опозорить... На самом деле наиболее вас подставляют и позорят ваши ближайшие советчики. Им выгодно, чтобы вы боялись и от этого увеличивалась их власть над вами. Все проще. Нет никаких заговоров против вас. Нет комитетов заговорщиков и губительных планов. Очнитесь. Перестаньте бороться со стрессом с помощью алкоголя, это не помогает, а ухудшает проблему. Сядьте за стол переговоров со всеми, кого считаете врагами или недоброжелателями. И вы увидите, что все совсем по другому, как рассказывают ваши советники. Вам нужно больше слушать людей и иметь альтернативные источники информации для принятия решений. Все у вас получится. Вы не хуже и не лучше других, Николай Романюк. Вы заложник ситуации. Наверное уже не раз пожалели, что пошли на выборы городского главы? Еще два года, потерпите, скоро все кончится. Это если перестанете слушать ваших советчиков. В противном случае, вас ждет фиаско и бесславный уход
Відповісти
Останні новини
Google Reader закривають
14 березень, 2013, 10:02
Мер Луцька не усвідомлює серйозності настроїв громади, – депутат Осіпов
14 березень, 2013, 09:34