Переваги використання мансардного вікна*

Переваги використання мансардного вікна*
Для декого з нас горище – найкраща частина будинку. Тут тихо і спокійно. Але для якісного сонячного освітлення та вентиляції на горищі (як і в інших приміщеннях) просто не обійтися без вікон. Їхнє встановлення – 50% успіху в обладнанні комфортного місця для проживання. Якщо вам потрібно купити покрівельні матеріали, не забувайте і про вікна. Погляньмо на ключові переваги їхнього використання.

Яскраве освітлення

Сонячне світло не лише допомагає економити електроенергію, а й є дуже важливим для здоров’я. Воно покращує настрій, підвищує працездатність, зменшує втомлюваність і навантаження на очі.
Покращується мікроклімат в кімнаті. Ультрафіолетові промені знищують шкідливі мікроорганізми, тим самим захищаючи ваше здоров’я. Без вікна вам доведеться використовувати електричне освітлення завжди, навіть вдень. Це непрактично.
Якісне освітлення візуально робить горище більш просторим.

Вентиляція

Мета вентилювання – освіжити повітря в будинку. Це необхідно для вашого комфорту і хорошого самопочуття. Провітрювання також важливе і психологічної точки зору. Воно дозволяє розслабитися, краще контролювати емоції, зблизитися з природою і всім тим, що знаходиться за межами будинку.

Сучасна людина може проводити до 90% свого часу в приміщенні. Тому забезпечити притік свіжого повітря просто необхідно. Вікно дозволяє відмовитися від складних і дорогих систем вентиляції.
Затхле повітря – це не лише дефіцит кисню, а й підвищена ймовірність появи плісняви. Неприємний запах також робить перебування на горищі більш дискомфортним.

Ось на що впливає якість повітря в кімнаті:

• Комфорт. Свіжість або затхлість відчуваються відразу, коли людина заходить у приміщення.
• Здоров’я. Кисень необхідний для повноцінного функціонування організму.
• Продуктивність. Якісний мікроклімат сприяє покращенню розумових здібностей і позитивно впливає на ефективність праці.

Контроль температури


Вікно дозволяє швидко і просто регулювати температуру в приміщенні. Зимою сонячні промені прогрівають кімнату. Влітку її можна охолодити провітрюванням.

Тепловий комфорт впливає на якість сну, продуктивність роботи і засвоєння інформації.

Мансардне вікно за необхідності може використовуватися в якості додаткового евакуаційного виходу. В деяких випадках через будівельні обмеження таке вікно може бути єдиним дозволеним для встановлення.

Завдяки описаним вище перевагам будинок буде більш привабливим для потенційних покупців. Тож встановлення мансардного вікна часто є вигідною інвестицією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Переваги використання мансардного вікна*
08 вересень, 2016, 10:05