Чому варто купувати оригінальні запчастини до пральної машини?*

Чому варто купувати оригінальні запчастини до пральної машини?*
Оригінальні запчастини до побутової техніки суттєво відрізняються від усіх інших. Справа тут не лише у ціні, а й у якості. Не завжди копії допомагають дійсно зекономити гроші. Буває і навпаки – через неякісну деталь пральна машина псується ще більше. Тому сервісне обслуговування Електролюкс рекомендується здійснювати з використанням оригінальних запчастин. Розглянемо ключові переваги такого рішення.

Плюси використання оригінальних запчастин

Копії часто є дешевшими від оригіналів. Саме це обумовлює їх популярність серед багатьох покупців. Такі деталі виготовляються сторонніми компаніями, не пов’язаними з виробником побутової техніки. Майже все, що користується попитом у споживачів, копіюється.

Звичайно, ніхто не намагається зробити копію більш якісною, ніж оригінал. Часто здешевлення пов’язане саме з низькою якістю виробу. Деякі сторонні деталі дійсно непогані. Деякі навіть практично ідентичні оригіналам.

Але ось чому саме сертифіковані виробником побутової техніки можна вважати найкращим вибором:

• Якість гарантується відомим брендом. Копія може бути виготовлена компанією, про яку взагалі нічого не відомо. На брак скаржитися буде просто нікому. Особливо це стосується предметів, придбаних не в магазинах, а з рук. Якщо деталь виглядає так, ніби може зламатися, краще вважати її ненадійною.

• Оригінальна запчастина точно відповідає побутовій техніці, в якій використовується. Навіть невелике відхилення від необхідних розмірів може призвести до виходу техніки з ладу. Результат – більш складний ремонт і придбання більш дорогих деталей.

• Тривалий термін експлуатації. Для виготовлення якісних запчастин використовуються матеріали й технології, що підвищують рівень якості кінцевого продукту. Такий предмет є більш міцним і надійним, ніж неякісна копія. Ви платите більше, але в результаті повинні замінювати запчастину рідше. Пральна машина менше «відпочиває» у ремонтній майстерні й довше виконує свої функції.
Найкраще користуватися послугами сервісного центру, який працює з оригінальними запчастинами до побутової техніки. Деякі майстри закуповують копії, оскільки вони дешевші й дозволяють більше заробляти на ремонті техніки, яка частіше ламається. Інколи майстер через це знижує вартість своїх послуг.

Але найгірший варіант – коли майстерня встановлює неоригінальну запчастину, а ви оплачуєте її як повноцінну сертифіковану деталь. Це справжній обман споживача, тож він таких майстрів краще триматися подалі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому варто купувати оригінальні запчастини до пральної машини?*
08 серпень, 2016, 10:12