Мер Луцька: Перенесення частини Старого ринку – стратегічна мета

Мер Луцька: Перенесення частини Старого ринку – стратегічна мета
Мерія Луцька не збирається відмовлятися від ідеї перенесення частини Центрального ринку.

Про це під час чату на ВолиньPost заявив міський голова Микола Романюк.

З його слів, для муніципалітету це не просто завдання, а – стратегічна мета.

«І так думаю не тільки я, а й чимало лучан. Тому що біля замку немає права на існування такий базар. Там узагалі щось інше повинне бути. І воно буде, я впевнений», - додав мер.

Водночас він зауважив, що до процесу перенесення торговища потрібно підходити виважено, тому що на ринку працюють люди, для більшості з яких, – це їхній єдиний дохід.

«Але ми працюємо над варіантами перенесення частини ринку», - мовив посадовець.

Також Романюк повідомив, що цього року тролейбусною лінією з'єднають вулиці Львівську і Боженка, що дасть можливість, зокрема, працівникам заводу «Кромберг енд Шуберт» користуватися електротранспортом при доїзді на роботу і додому.

Окрім цього, такі зміни в транспортній інфраструктурі полегшать доступ до території Нового ринку, на який можуть переселити частину торговців Центрального.

Нагадаємо, в муніципалітеті збираються перенести ринок через те, що він зменшує туристичну привабливість Луцького замку.

ЧИТАТИ ЧАТ З МЕРОМ ЛУЦЬКА МИКОЛОЮ РОМАНЮКОМ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 110
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже не першому "танцору" заважає Старий ринок. Вдале розташування, зупинка транспорту, зручне місце де можна встигнути скупитися навіть за обідню перерву. Здавалось би, що ще потрібно. Ні подавай їм "мистецькі крамниці", "співоче поле". Давайте, панове, поклавши руку на серце, згадаємо коли самі в цім крамниці востаннє заходили і що купили. І ці нові, що мрієте збудувати закінчать життя "пивними генделиками" та гральними автоматами. А кому потрібне "Співоче поле" нехай йде в Центральний парк там уже одне є. Тільки бажаючих співати поки нема. Я думаю, що найближчим часом навряд чи й знайдуться. На рахунок туристів то їх на грядку поки що б назбирати не то, що ціле поле. Краще постате їм кілька туалетів, щоб не бігали бідолахи по-нужді за "вежу". А якщо у Романюка та Годлевського чешуться руки, то їх є де почесати у комунальній сфері запущеній "до нельзя". Від "генделиків-магазинів" в очах рябить. Скажіть, в цьому місті є архітектор? І хто ним керує? То не перетворюйте його на райцентр в якому тільки й п’ють пиво в перерві між походами по "мистецьких крамницях". А хто кришує супермаркети – той і бореться з ринком. І робить це руками міської влади, ще й прикривається культурою. Якби дбали про людей, то думали б над європейським облаштуванням ринку а не над його ліквідацією. Поряд запущений парк. Посадіть хоча б тополі на місці тих, що вирізали, (як це при "поляках" робилося) бо ще за якийсь час матимете "Центральне болото" тож ринок і сам в ньому потоне.
Відповісти
100%!!! У Києві - столиці нашої Батьківщини, на найцентральнішій його вулиці стоїть Бесарабський ринок, і Слава Богу, нікому не приходить в голову стратегічна мета кудись його перенести! Можливо б прийшла ідея нашому муніципалітету облаштувати на місці цього торговища цивілізоване місце торгівлі сільгосппродукцією та іншими необхідними товарами та звести там будівлю, яка б вписувалася у історичне середовище, облаштувавши сучасною інфраструктурою з парковками, туалетами та ін., залучивши до цього фахових архітекторів з публічним обговоренням проектів. Щодо європейської традиції, то майже у кожному місті центральна площа - це площа Ринок.
Відповісти
Так було б гарно залишити ту споруду де мясо -молочний комплекс. а те все треба переносити бо страшно дивитись. Не думаю я що комусь приємно там лазити
Відповісти
Може ти і лазиш,а ми ходимо!!!
І нам приємно,адже на Варшавці навіть близько такого нема, а от пані Юлія дуже гарно висловилася, підтримую!
Відповісти
Я там зламала дві пари взуття. ношу з собою ганчірку протирати взуття на виході
Відповісти
Нічого не треба переносити. Адже і у дитсадках, і в офісах роблять ремонт, а не переносять їх. Заводи переоснащують. Що заважає переоснастити ринок?
А зробивши мистецькі крамниці, калюж не позбудемося. Грунтові води.
Відповісти
Оце ти порівняла! Бесарабка знаходиться в обній будівлі, а наш центральний ринок як ракова пухлина з метастазами, основна будівля 20%, а решта контейнери, черепашки та старі зламки(машинами їх назвати вже тяжко. Так що думай коли щось говориш чи з чимось порівнюєш.
Відповісти
100% не порівнюється:))
Відповісти
Що ВОНИ можуть облаштувати, ми вже бачили.
В старому місці купа руїн, сміття, дика хуторянська самовільна забудова ЇМ НЕ ЗАВАЖАЄ.
А ось ринок знести і гепнути на тому місці таке "ЧУДО" як біля "Там Таму" – то запросто.
Відповісти
Так ніхто наш базар і не порівнює з Бесарабським ринком! Це лиш приклад, як можна вирішити проблему і доказ того, що при розумному підході до цього питання базар не шкодить і в центрі міста! А при талановитому архітектурному проектуванні будівля ринку може стати ще і його окрасою, куди б не соромно було прийти самому та привести своїх гостей ... звичайно, прибрати оті всі контейнери та смітники
Відповісти
Та кому ти це пояснюєш? Працівникам відділу міськради по з"язками з громадскістю?) Де їм мусово мера захищати або синку,який тут строчить комменти щосекундно за татуся)))
Тут ще треба 25 Буратін побудувати, ти що?)
Відповісти
Вітаємо!!!! Скучила за твоєю маячнею, продовжуй...
Відповісти
контейнери які коштують 7-8 тис.грн спеціальні підприємці чи фірми будуть продавати по 4-10 тис.дол.тобто,тут мова не йде про перенесення,а про продажу підприємцям торгових місць на ринку гпз по вищевказаних цінах.правильно називати не перенесення,а знесення,з подальшою продажею нових місць.частина людей вже башлянула ці кошти при попередниках в ті контейнери .зараз вони закриті,але оренда всерівно капає в чиюсь кишеню.а заті що стоять на ринку біля замку платили тоже.тільки при попередниках.яке ж то перенесення?якби перенести так хату чи дачу вищезгаданих дійових осіб...це так горгуту помагаєм підприємців втихомирити,зовсім за ідіотів держите?
Відповісти
да це я.
Відповісти
рулять
Відповісти
не думаю що особливо зараз за це проголосують депутати.то дуже резонансно.а людина плани може складати,складати,складати...авторитетна людина,з репутацією..
Відповісти
4 тис. дол.? Не менше семи тисяч за 4 м кв було на Старому ринку, а на Новому мова буде йти про приміщення від 15 м кв. Менші будки ніхто робити не буде. Навіщо той гемор зі справлянням оренди з "голодранців",яких виженуть з-під замку.
Відповісти
"Мерія Луцька не збирається відмовлятися від ідеї перенесення частини Центрального ринку."
ХАЙ МРІЄ ПРО ЦЕ!!!
ЩЕ МАЛО "БУРАТІНО"?!
Зараз!
Ага, людям, тим,хто живе в районах:Львівської, Ковельської, Гнідави,ЛПЗ, цукрового заводу, Чернишевського, Боголюб, Тарасово, Шевченка і так далі ВІЕ НЕ ЗАВАЖАЄ!!! КРАЩЕ ПАРКОВКИ ТАМ ЗАБЕРІТЬ, ТА МІЛІЦІЮ ПОСТВТЕ АБО РЕГУЛЮВАЛЬНИКІВ!!! А НЕ РОБИТЕ ТЕ ЧОГО НЕ ТРЕБА, ВИ ПАРК ДО ЛАДУ НЕ МОЖЕТЕ ПРИВЕСТИ,А ВЖЕ ВАМ ТАМ ЗЕМЛЮ ТРЕБА? ЗАРАЗ, ШАНОВНИЙ, ЖИДЯРА, зараз!!! Скажіть "Бєні", що хай в Ізраїлі таке шукає "золоте дно", ми не Одеса та на Дніпрожидовськ, нам Вас досить, Ви нас вже доканали, валіть з посади зі своїм сином взагалі туди,де Вас кришують!!!
Відповісти
Невже це ти? Як давно ми не читали цих роздумів з палати №6. Дуже раді тебе бачити на наших сторінках.
Відповісти
А, може, замок перенести?
Від гріха подалі.
Відповісти
Я часто буваю закордоном. Ніде такого "Шанхаю" не бачив. Люди, давайте разом йти до цивілізації. У нас таке гарне місто! Давайте робити Луцьк привабливим для туристів. Приїдуть туристи - приїдуть гроші. Думаю що на тому Новому ринку знайдеться всім місце. І торгівля там буде краща ніж на сьогодні на Старому. Реальні конкуренти ринків - це супермаркети які на кожному кроці. Треба йти до кращого. Іноді навіть щось втрачаючи згодом отримуєш набагато більше. Розширюймо світогляд! Все буде краще ніж здається! Не будьте озлобленими на владу, не тратьте свої нерви. Починайте змінювати себе, все що навкруги вас.
Всім бажаю успіхів!
Відповісти
Але ж не на ДПЗ переносити Центральний ринок.
Простим людям до чорта на кулички iздити не просто.
Десь би в районi Набережноi чи де...
Відповісти
Може й так, але скільки там того Луцька, як будуть їздити маршрутки і тролейбуси. Жив в Києві 20 років то мені такі відстані просто смішні. А там пробок не буде, то буде швидко. Я думаю що там буде де "розгулятись", бусом заїхати. Всі задоволені будуть.
Відповісти
Іван Павлович! Як буде їздити бронепоїзд, то що нам татарам туди-сюди 5-10 км.
Але доржавіють останніх десять тролейбусів, і маршрутчики таку таксу вломлять, що й на базар не буде з чим йти. А тут поряд. ПОДУМАЙТЕ.
Мо й туристи щось пожувати куплять. Якщо ще приїдуть.
Відповісти
Ви, Павлович, певно, маете грошi,
а люде бiдакують на пару тисяч гривень в мiсяць.
Відповісти
Не знаю, не знаю, Іван Павлович. З тих пір, як відкрився Новий ринок, я ще жодного разу там не була і не хочу. І 90% знайомих там теж ще не бували. Це треба бути хворим на голову, щоб з центра міста їхати на Новий скуплятися, коли поруч, на тому ж місці, залишилася Варшавка.
Колишні торговці з ринку "Ювілейний" вижили на "Північному" тільки завдяки тому, що район ринку "Північний" - густонаселений. А от риночок на Грушевського, 20, перенесли до залізничного вокзалу, і всі змушені були туди перейти. Та залишилися - одиниці. Якщо маєте серед своїх знайомих торгових агентів по пиву чи ковбасах, розпитайте їх. Більшість точок взимку, коли на "Привозі" немає пожвавлення навколо сільгосппродукції, стоять закриті. Натомість "Салют" на Грушевського,20 процвітає!
Відповісти
Де ти буваєш закордоном?:) Уточни!!!
Кругом в Європі є площі чи, так звані, певні тери-рії, які переважно знаходяться в центральних районах міст, сіл,де проходять ярмарки, де ринки самі відбуваються у вихідні дні!!!
А там нема такого популізму супермаркетів, у великих містах так, на кшталт, Києва, Харкова, Одеси, Львова, Дніпрожидовська..., там є величезні сітки різноманітніших супермакетів,а ле атм акцій с-ки буває, що дешевше ніж на ринку!!! Але в нас такого нема, тому нема навіть з чим порівнювати!!!
Ринок-це наша історія, культура, звичаї, навіть той самий побут, це старе місто і туристи це якраз таки розуміють!!!На відміну, від заможних лучан, які можуть доволі часто бувати закордоном!!! Соррі, але не в усіх є така можливість, але якщо і є, то я тобі кажу, що ринки є!!!
Питання в іншому: можна його удосконалити, А ПОРУЧ З ЖАХЛИВИМ ПАРКОМ ЦЕ РИНОК В 22222222МЛРД. РАЗ виглядає краще, бо парк-це жах, де якраз атки туристи жахаються, а не ринку!!!
Треба урни ставити для сміття, туалети і так далі, облагороджувати,а не виганяти люедй на вулицю,бо бачиш но це в центрі міста, ага,зараз, знаєте ТАКИЙ ВИСЛІВ З БІБЛІЇ: "благими намерениями устлана дорога в ад", отак і тут, і в вище написаному комменті!!!

Відповісти
Це вона, це вона, я її відразу впізнаю. "Запор мыслей, понос слов" - нарешті, повернулася!!!
Відповісти
До твого відома, давно тут і була, і писала, але щоб ти чудо лише не комментувало)))
Відповісти
Ось бачиш, в тебе "раздвоєніє" ти і папа, ти і мама, ти і старуха Шапокляк.
Відповісти
совком по європах.совком.вас вже не зміниш .дітей незомбуюте."інтелегенція помойки"."прибліжонні до тєл"...до всього поверхнево.по хфілосовськи...в зуби службовці заглядують...а говорять що про тебе не чув.розкажи про космічну галузь,як нам її покращити,порадь ...ти ж всюди в тємє...галстук носиш...
Відповісти
" Думаю що на тому Новому ринку знайдеться всім місце."
А ще більше місця - в лісі, то може до лісу контейнери зі Старого ринку перенести?! На Новому ринку немає покупців, а це - найголовніше для діяльності підприємця! Маю знайомого, який облаштував там магазинчик. І сам стояв, і двічі в оренду здавав... Торгівлі там не-ма-є!
Відповісти
Звичайно немає. Там з 500 магазинів 10 працює. То яка може бути торгівля:)))
Відповісти
Не зачіпайте цього ринку. Адже тут підприємці дійсно працють на себе, забезпечують свої сімї , вони не скиглять,нічого не просять, а мовчки і наполегливо працють,і навіть відраховують зі свого доходу чималі відсотки у пенсійний фонд на пенсії саме тим - "хто так старанно бореться за туристичний Луцьк" ,тим " хто хоче забрати звіси ринок".
Адже відомо, чиї інтереси у питанні ліквідації ринку відображають держслужбовці та іхні громадські симпатики
Адже заберуть звідсіля ринок- і тут же, на цьому місці, розпочнеться забудова супермаркетами, автостоянками і готелями.І вім буде глибоко начхати на історичну забудову, на Замок, котрий фактично затьмарений багатоповерховою забудовою,тощо
Запамятайте шановні наші чиновники та "громадські діячі"
знищете ринок,і автоматично поступово почнеться знищення Замку. Поки існує ринок , збережеться Замок !!
Відповісти
Ваша суб'єктивна думка не обгрунтована ніяк. Хто бачить той замок? Його видно за базаром? Звичайно шо не гарно виганяти підприємців. Але чув що буде організована велика торгівля на Новому ринку біля Кромберга. туди можуть перенести всіх. І буде файно. Хочу не соромитись показувати головну споруду міста своїм гостям з Києва, Одеси, Львова, Берліна, Лондона, Нью-Йорка. Бо я, чесно кажучи , не знав що відповісти, коли вони запитували : "У вас що , з територією проблеми, чи влади немає?"
Відповісти
"У вас що , з територією проблеми, чи влади немає?" на це щоб відповісти треба перенисти ринок?це основа відповіді?все решту в тебе, Степане,друзям твоїм в тебе в місті подобається?цум бачили?кіно про совдепію знімати можна всюди...та й ти на головну роль підійдеш...
Відповісти
Якщо на Замок дивитися з пивбару, то його зовсім не видно. Сам пробував.
Але якщо підійти дорогою біля костелу де всі нормальні ходять, то навіть дуже добре можна роздивитись. Попробуйте з гостями з Берліна і Лондона.
Відповісти
Це тобі зарплату аж ніяк не підвищить!!!
А знищить тебе самого, з чим ти порівнюєш?:) Мох і болото та цивілізацію??? Теж мені "порівняння",.., уві сні ви його заберете,ясно?
Відповісти
" туди можуть перенести всіх"
І покупців туди будуть "переносити"? чи калачами заманювати?
Відповісти
Менi подобаються европейськi традицii пересувних ринкiв, яким в певний день тижня видiляеться певна вулиця з проiжджою частиною.
Відповісти
європейці!в вас середня зарплата 2400.схаменітся що ви тут розглагольствуєте.дорогі держслужбовці більшість з вас ходить на роботу за 1500,лівака ніякого немає.це почесно.ви вірите що ви особливі.невтирайте це іншим.ОТе з тих часів"є така думка.."вам подрбається ваш стиль життя,ви спасаєте нас.. вам тяжко зрозуміти що це в данний момент треба зробити щоб допродати контейнери на ринку гпз.допродати за такі гроші які потім той підприємець буде відробляти 2-3 роки.на цьому зароблять ваші начальники.а потім ще й на аренді.вони будуть нерозмірковувати про Париж та Берлін а відпочивати,жити там.дурний думкою багатіє...пишіть далі любителі посперечатись за чужий кошт..воно вернеться вам сторицею..
Відповісти
це Ярмарки такі! мені теж вони гарні
Відповісти
Ай справді! Бесарабка у Києві нікому не заважає!
Відповісти
так ви були на Бессарабському ринку? Я там була. Ви порівнюєте ?? :))) Там навіть фрукти викладені пірамідками рівними. Що ви порівнюєте? Там не вступиш в калюжу, там тебе не штовхнуть і на голову не капає. дорого там звичайно, але це вже інша тема
Відповісти
То чому в Луцьку так ринок не можна облаштувати???
В чому проблема? Бессарабка теж в історичному місці знаходить,в центрі всієї УКРАЇНИ, не те що задрипаного Луцька і нічого, облаштовано, круть, краще облаштувати за ті кошти, а не віддавати жидам українське, НІКОЛИ!
Відповісти
І в центрі Мінська - Комаровський ринок нікому не заважає!
Відповісти
які нахрен туристи приїдуть???????????по чому??????є шляхи? дороги? ДЕ????
ТАК ЩО НЕ...Й П..ЗДІТИ!!!
Відповісти
100% , собако, ти правий!))) Але блін, на джипах приїдуть:)
Відповісти
Та не тут ті джипи так і лишуться вони на танках які німці в 41-му прийдуть і то в болоті та ямах сядуть. В нас дві проблеми "ДУРНІ при ВЛАДІ" яким не терпиться кармани напхати (від сьгоднішнього дня буду називати їх "ДРАНТИВІ МІШКИ") та ДОРОГИ.
Відповісти
На джипах то круто!!!
Будемо пiдiйматись на них як в Москвi на матрьошках!
Пляшку води крутому за 20 гривень! Або по мордi за рогом!!
Відповісти
я буду продавати їм повітря закатане в пляшку
Відповісти
Вже років з 10 хочуть перенести Центральний ринок, і з кожним роком нові погрози: якщо не поставите нових магазинів,якщо не здасте грошей на покрівлю, бруківку і т.д. і т.п.- знесемо ринок. І де результат? підприємці цьього року виклали близько 15000 грн. за нові "контейнери", і близько тисячі на бруківку і покрівлю...хто поверне їм гроші?
А місце на новому ринку потрібно буде купувати, ніхто його так просто не дасть.
Відповісти
Не нада "ля-ля"! Ніколи підприємцям представники Облспоживспілки не погрожували і не ставили ультиматумів! Облспоживспілка не має повноважень зносити ринок, так що Ваш коментар - суцільна маячня! Підприємці самі свідомі того, що ринок треба доводити до ладу. Хоча б тому, що контейнери, встановлені в 2003 році, вже протікають і вгрузли в асфальт, що кинутий був на болото ще за царя Гороха. А замінити контейнера неможливо - проходи затісні для проїзду техніки (місцями 120 см).
Відповісти
вот...вот...
Відповісти
За все шо береться Романюк і К, починає тхнути генделем. "Промінь", готель "Луцьк"... продали за безцінь своїм, стадіон скоро піде за борги і забудують, на ринку хотіли мікрорайон теж побудувати... Економіст з дипломом Божедарніка... Блін...
Відповісти
Ринок однозначно потрібно прибрати. Але не на край міста, а знайти місце неподалік існуючого. Зокрема одним з варіантів міг би бути район мосту на Ковельській з лівої сторони або територія військового містечка на Володимирській
Відповісти
Правильно. Прибрати в Володимир або ще краще в Ковель. І їздити туди з Луцька два рази на рік. А весь позосталий час любоватися замком. Поклаши зуби на полку.
Відповісти
Сьогодні на ринку більша частина торгують перекупники. Ціна вища, чим в супермаркетах. Якість і контроль за нею - на нулі. А замок, це єдине, чим в нас є гордитись. Принаймні його стара частина...
Відповісти
А ти домашнє молочко і сметанку теж в СУПЕРМАРКЕТІ купуєш.
Там ЯКІСТЬ, КОНТРОЛЬ. Тільки кіт не їсть, чекає доки я з базару принесу.
Як думаєш, зря ВОНИ аптеки вже в кожному будинку зробили.
Я думаю на відміну від нас кіт не дурак!!!
Відповісти
Так молочко не на ринку, а поза його межами. Біля дороги...:)
Відповісти
Ага. Цвяхи в Новій лінії по 22 гривні і гнуться, а на Старому ринку 13 гривень і відмінна якість. Панові, мабуть, невідомо, що й запчастини до велосипеда, електробритви чи сепаратора можна купити либонь лише на ринку.
А що стосується "перекупників" - то зверніть увагу на якість тепличного огірка на ринку - і в супермаркеті. Торгашка бере товар дрібним гуртом, перебірки через 5 годин роботи уцінює. А в Там-Тамі криві, нестандартні огірки йдуть першим сортом, адже покупцеві нікуди діватись...
Відповісти
Ну це аж ніяк не Володимирська, а Львівська))), Володимирська йде далі...)))
АЛЕ РИНОК ПРИБИРАТИ НЕ ТРЕБА!!!
Відповісти
Ситуація там не проста. За час правління "любих друзів" М. Ромнюка, які є сьогодні в його команді,частину землі приватизовано. Зараз в ВОДА існує розпорядження про скорочення заповідника тільки під пам'ятки. Лобіює П. Троневич, Готується узаконення багаторічного дерибану землі і самобудів, багато з яких належать діючим посадовцям. Тому ринок може стати черговою зоною апетитів місцевої публіки, яка має бізнес стосунки з родиною мера.
Відповісти
Пацани! Не дайте етим жлобам "захапать" наш базар.
Я там летом дитю фрукту-ягоду свежую покупаю.
А сейчас сама за сальцом бегаю. А то и жрать особо нечего.
Блин! І че они пристебались? Уроди.
Відповісти
Сподіваюсь, лучани давно розкусили "стратегію" і "людяність" Романюка. Де шелестять купюри, він там. Дурень я, що голосував і ще й інших агітував за хамелеона-селюка.
Відповісти
Oh, shіt!)))))))
Відповісти
в нас так хто береться за ринок-слідуючий срок не мер.Шиба теж Козлюка травив на той ринок-де зараз він-там буде Микола Ярославович через 2 рокі.
Відповісти
Однозначно перенести, ато гадюшник а не ринок (маленький Шанхай в центрі Луцька). Побудувати красивий гіпермаркет з гарною стоянкою. В Європі від ринків давно відмовились. Існують так звані шоппінг парки.
Відповісти
і варшавський ринок - це той самий шанхай, побудувати один сільськогосподарський ринок, а все інше в супер-маркеті можна купувати! для чого ринки? коли є торгові працівники, коли є оптові бази! вони ж не виробляють, а перекупщики
Відповісти
оптова база по всьому світі-секонд хенд.будеш ходити в куфайці і то підеш на ринок чи в магазин,або купиш ростовку(6розмірів в пачці).потім по сусідах загониш,в кого який розмір.
Відповісти
я про оптові бази продуктові
Відповісти
візьмеш упаковку моркви20 кг.,мішок цукру,гречки упаковку на 10 кг. і все це буде реалізовувати,яке небудь підприємство Континіум.одне на місто,а поскаржишся ти на те що щось не таке особисто єремєям чи литвинам.класно.все просто і зі смаком..а продавці там будуть робити довго та щасливо за великі зарплати.і ціни там будуть низькі-низькі бо чесні люди з простого народу власниками тисяч метрів торгової площі будуть.а конкуренції не треба,совість кращий контролер.ось така вона економіка нью-васюків,нью-европейців.
Відповісти
Це бабулька з молоком і яблуками перекупщик. Побійся Бога!
Йди в свій СУ.....КЕТ і трави себе і своїх дітей.
А нам не заважай, бо розсердимось. І тоді перенесем не тільки ринок а й міськраду.
Відповісти
а що краще молоко купувати на бруківках з нечистих пляшок, має бути сільськогосподарський ринок де буде все на прилавках і перевіремо фахівцями
Відповісти
Молоко з землі продають не на території ринку, а на території міста. Не вводьте людей в оману.
Відповісти
і не згадуй тут Бога!
Відповісти
А запчастини до сепараторів? А підшипники, паси? А шини до ровера? Упряж до коня? Буксу до водопровідного крана? Дитячий горщик, гойдалку? Гвинтик до ручки шухляди? Замочок до ширінки? Котушку ниток? Ти згідна по все це мотатися по місту різними торговими закладами?
Відповісти
а одяг такий самий і ціни такі самі як в юванті, так і на варшавському ринку - одні і тіж підприємці! відмовлятися потрібно від ринків!!!
Відповісти
твої гроші менше конкуренціїї дорожче товар.нагнуть мене на ринку я поставлю ціну як в юванті та й там і буду.це по мому товару 1.5 раза.ти б книжки писала.писати вмієш бачу.фантазія тоже.пиши як стати багатою посібники.як правильно,чим займатись.хірургів учи- рибу різала.якщо ти вмієш гроші перерахувати то ти вже совєтчік підприємцям.пані кинь свою роботу за куцу зарплату та й порви це місто.покажи тим пару тисячам невдах як працювати,давай ми тебе ждем та й всіх других.давайте розумники виходьте з насиджених роками замусолених табуретів.а давайте спочатку хрущовки ваші позносим,а вас на вулицю,або хто хоче в "елітки" за гроші які вам скажуть..
Відповісти
ваші коментарі це повний бред) таке може написати тільки людина з освітою середньої школи, або продавець з центрального ринку
Відповісти
чого ти?хрущовок вже давно немає ні в польщах,ні всх.німеччинах,ні в венгріях?їх там знесли.чого образилась успішна,красива.давай втілюй бізнес-план.давай поради дальше.дві вищі освіти маєш.то добре.добрий чоловік в тебе,чи батьки.ще на третю потягнуть..і буде в луцьку 2001 супербухгалтер,а толкових сотня.вникай в тонкості...людей на гроші кинути хочуть,а ти чого туди лізеш?ти побєділа більше писати не буду,хоч думай що я в переході стою,з рукою протягнутою,ти цього саме більше боїшся?ви там в тих міськрадах всьо в статуси балуєтесь,зарплати в васвід 1117-1650грн.два десятка людей більше отримують.все решту на понтах держиться.понтуйся дальше,продавець її слово смішить.в тонкощі вникайте суперчеловєкі...совєтпіпл
Відповісти
я сама продавець, і знаю де по скільки купується і по скільки продається
Відповісти
такі спеціальні сигаретки продаєте,да ще й на пробу палите?
Відповісти
в мене три магазини - нема часу пробувати сигаретки)))) якщо вже ви коментуєте, то коментуйте щось серйозне, подавайте якісь ідеї, а "не сваріться як баба на базарі" і всіх тільки критикувати вмієте, почніть хоча б з продажу тих самих "спеціальних сигареток")))
Відповісти
новий імідж?що то з а магазини?в "юванті"? чоловік з автодора подарив щоб по футболістах не бігала?ти або молода дуже або вже сформоване ...,в себе покращуй а не тисячам людей совєти даєш.в вас в торгових центрах третя частина щось робить.а решту або в аренди здають,або влуплять150-200% накрутки,наберуть щось "іксклюзівне" та й тащаться поки сезон не кінчиться,а далі знов чоловіка доять,на товар гроші треба...і так до здачі в аренди.а статусами як міряєтесь,родичами,знайомими з тих "пархатих",оце те в чому більшість з вас аси.гламур туповато-радянський.бридко те все.вон через дорогу будують новий ювант,там буде нова порція розумників.чо в цумі невзяла в оренду іди там тоже вже скоро зможеш вибрати,пантово,одні вже отпантовуються;5-10 тис. баксів подарунок палицям.зато щєгольнули.раді того і живете.або дуже молода,або ...
Відповісти
Давай Іра, покажи себе у всій красі!!!!
Відповісти
Сто відсотків продавці пишуть! :)))
Відповісти
http://censor.net.ua/photo_news/231884/yanukovichu_na_zametku_prezident_islandii_otovarivaetsya_na_obychnom_rynke_foto це посилання на фото де президент ісландіїї на ринку з ріднею.ви,рєбята,європу з Кончезаспою спутали.буває.впєчєтлітєльні.фантазія совдеповска.ринок він всюди ринок.тим більш продуктовий.
Відповісти
і хай косять бабки тонами
Відповісти
не потрібні нам ринки!!!!!
Відповісти
Згадаете мої слова добром ця справа не закінчиться чиїсь голови точно полетять, або машини згорять, або и.т.д. доведіть людей і побачите силу суспільства.
Відповісти
зараз в Горгута проблеми.вот дехто друга та й тяне,щоб підприємці зговірливі були.так сказати стрєлкі переводить.а тут таких багато "тролів" пособиралось.невідповідайте їм.то або заказні або не далекі.Там вчителі в школі прогавили.коментом людині не поясниш.Луцьк взагалі одне з багатших міст світу,так як і частина його радянських сітізенів.
Відповісти
Ринок треба перенести в район ДПЗ.Всі хто працював на старому ринку повинні мати роботу на новому ринку.Той бардак вже дістав.
Відповісти
біля самої міськради.30м вгору до ст.ринку розпочалась чудо-будова яка межує з природоохоронною прокуратурою.фактично туда вбудовують коробку десь на 1000-1500км. помнож мінімум кв.м на 1000 дол. чистого прибутку.а ти будеш на ту вбиральню дивитись все життя проходячи там.не цікаво? то начальники. а то якісь що самі щось роблять,значить можна нагнути...молодці....естети...для вас та європа то листок гіпсокартона зашпакльований та покрашений.а має насамперед закон бути,та всі такі "держслужбовці" там...саме там
Відповісти
Ну якщо шановний пан Ромаюк має якусь думку-мрію,щодо перенесення ринку,нехай не соромиться прийти до людей і помріяти разом.Зустрінемо,як годиться.Стільки виборців одночасно Вам ще не доводилося бачити.Розповісте нам про єуорпу, туризм і куди нас треба перенести,а саме головне тєхніку єнтого дєла розтлумачите.Тухлі на тонкій підошві не взувайте бо довго не вистоїте.Да,через вул.Замкову не йдіть,слизько снігу кучугури замерзлі Ваш друг Горгут не прибрав.Так шо ласкаво просимо!
Відповісти
Та гнати цього золочівського мєчтатєля і стратєга!
Відповісти
Не мрійте про це, ЗАЙМІТЬСЯ ДІЛОМ!
ВАМ НЕ НАДОЇЛО ЩЕ ТЕ,ЩО ВАС ЛЮДИ НЕНАВИДЯТЬ???
ТУПО НЕНАВИДЯТЬ!!!
ХАЙ ЦІ ТУРИСТИ МІФІЧНІ ВАС ЗАБИРАЮТЬ ТУДИ, В ТУ ЄВРОПУ ПРО ЯКУ ВИ ТУТ НАМ РОЗКАЗУЄТЕ, де ви буваєте за наші ж гроші!!!
Я так відчуваю,що Вам і 2 р. при владі не бути, якщо Ви той ринок троните,повірте, вже так всім остогидне,що Ляшко нашим братом стане, та так Вам ті вила з Вашими жидами та синками засадить, що надоїсть навіть писка відкривати, не те,що дії приймати!
Відповісти
Завжди брат юродивим та божевільним як ти.
Відповісти
Подкину дров.)))) Давно пора привести в божеский вид этот гадючник. Рано или поздно, но какой-то мер реализует это. Удачи.
Відповісти
то ти горгут?
Відповісти
:))) не він , а його люди:) а може й він
Відповісти
В ПОРЯДОК, ДА!
1. Відсунути кіоски від дороги хоча б на 10 метрів (так як стоїть мясний павільйон.
2.Зробити від вулиці красивий фасад (можливо щось на зразок Північного ринку, де від проспекту поставили сучасні магазини-павільйони).
3. На звільнених метрах розбити хороший тротуар з газонами.
4. Стоянку зробити на краю парку відразу за автобусною зупинкою (невеликою ділянкою парку доведеться пожертвувати, бо машин з часом тільки побільшає, та й туристам, приїхавши в Старе місто буде де залишити машину.
5. В’їзд на ринок зробити від стоянки.
ЦЕ БУДЕ НЕ ДОРОГО, І ВИРІШИТЬ ЦЮ ПРОБЛЕМУ ДО КРАЩИХ, БАГАТШИХ ЧАСІВ
Відповісти
Ты наверное коллега Инннули:)
Відповісти
Солнышко, не всё то, что приписывают деятельности Центрального рынка, к этому рынку относится. Например, ряд киосков, опоясывающих две части рынка, к рынку Облпотребсоюза вообще не имеют отношения. Вот "это" и надо убрать - и всё встанет на свои места, "гадючник" будет ликвидирован. А сам Старый рынок можно загнать в пределы, в которых он был до 1995 года, и восстановить имевшиеся тогда стоянки. Стоянка была под стенами замка - за рынком.
Відповісти
Ты наверное работаешь где- то у Горгута
Відповісти
Той мер буде в прошлому
Відповісти
лучше бы Пахолко заставили порядок навести, дороги отремонтировать... а то, как и все бандиты, тянут в свои карманы
Відповісти
Если предпринматели есе начнут дороги ремонтировать то власті нам вообще станет не нужна!!!!!
Відповісти
В Німеччині та Польщі,кожної суботи неділі приїзжають ринки на центральну площу і розкладають свої розкладні столики (о ,Ужас)посеред площі.І щось до 2013 року нікому вони не заважали у вашій славнозвісній Європі!!!!
Відповісти
Сууук.....
Відповісти
Останні новини
Мер Луцька: Перенесення частини Старого ринку – стратегічна мета
13 березень, 2013, 15:54