Волинські добрива експортують в Об’єднані Арабські Емірати

Волинські добрива експортують в Об’єднані Арабські Емірати
На Волині підприємство «Волиньсапрофос» займається видобуванням та переробкою сапропелю – мінеральні мули, які використовуються як поживна речовина для росту рослин.

Про це повідомили у Старовижівській райдержадміністрації.

Зі слів директора ТзОВ «Волиньсапрофос» Гончарова Едуарда підприємство розпочало видобуток та переробку сапропелю, застосовуючи при цьому новітні технології та сучасне обладнання.

Це добриво надзвичайно популярне в країнах Близького Сходу. Уже існують домовленості щодо експорту продукції в Об’єднані Арабські Емірати.

Також директор ТзОВ розповів, що крім своєї основної діяльності підприємство займається органічним рослинництвом, зокрема вирощуванням органічної малини. Цьогоріч засадили саджанців на території близько 4 гектарів.

Єдуард Гончаров повідомив, що підприємство отримало сертифікат від національного сертифікаційного органу — «Органік Стандарт» і відповідно до затверджених правил, на полях підприємства не використовують хімічних мінеральних добрив, а для боротьби зі шкідниками застосовують фізичні методи.

Крім того на підприємстві запустили лінію з виробництва паливних брикетів, які також експортуються в європейські країни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські добрива експортують в Об’єднані Арабські Емірати
09 жовтень, 2018, 11:39