Тури за кордон для жителів Волині*

Тури за кордон для жителів Волині*
Кожен житель Волинської області може організувати свій відпочинок якісно, а головне - недорого. Роздумуєте, в яку країну світу відправитися цього разу? Агрегатор турів Farvater.travel допоможе вам у вирішенні цього питання. Купити і оплатити тур можна на сайті, навіть не виходячи з дому. Всього 400 км відокремлює Волинь від двох найбільших міжнародних аеропортів країни - аеропорту "Бориспіль" і "Київ" (Жуляни).

Пляжний відпочинок "все включено"

Туреччина і Єгипет міцно займають лідируючі місця в списку улюблених українцями країн для відпочинку. А все тому, що за порівняно невелику вартість ви отримуєте повний набір:
• авіапереліт в обидва боки;
• проживання в обраному готелі;
• трансфер в аеропорт;
• харчування по системі "все включено";
• медичну страховку.

У готелях вас чекатимуть комфортабельні номери, анімаційна програма і навіть власний пляж. Наявність таких умов особливо важливо, коли відпочиваєш з дітьми.



Єгипет

Яскраві пейзажі Червоного моря, спекотне сонце і стародавні пам'ятки. Все це ви знайдете в Єгипті. Тут можна чудово проводити час на пляжі, або досліджувати підводний світ і його мешканців. А можна, озброївшись зручним одягом, взуттям та достатнім запасом води відправитися в справжній світ Стародавнього Єгипту, де оживають розповіді про фараонів і єгипетських богів.

Вибір курорту залежить від того, що більше за все ви хочете отримати від відпочинку. Якщо в планах релакс на піщаному узбережжі, де вхід в море буде пологим - радимо вибирати курорти: Хургада, Сахл Хашиш, Сафага. Якщо ж основна мета - щоденне плавання з аквалангом - їдьте в Шарм-ель-Шейх або в Марса-Алам. У Хургаді вам не знадобиться спеціальне взуття для входу в море, а ось в Шарм-ель-Шейху таке не завадить. З Шарм-ель-Шейха зручно добиратися на екскурсії в Ізраїль і Йорданію. Курорт Марса-Алам - це знахідка для любителів підводного плавання. У місцевих водах ховаються цілі коралові сади, печери і гроти, повні дивовижних морських мешканців.

5 причин вирушити на відпочинок в Єгипет:

• м'який клімат і можливість відпочинку в будь-який час року. Кращий період для відпочинку на пляжі - осінь і весна. Найбільш вдалий час для відвідування екскурсій - зима;
• унікальний підводний світ. В Єгипет приїжджають дайвери з усього світу. Єгипет не поступається за красою знаменитим Мальдивам або Маврикію;
• цікаві розваги на будь-який смак. Крім різних культурних екскурсій, ви можете розважитися, покатавшись на квадроциклах по пустелі, або ж відправитися в аквапарк;
• готелі облаштовані всією необхідною інфраструктурою. На території свого готелю ви знайдете: фітнес-центр, спа-центр, дайвінг-центр, школу серфінгу і багато іншого. Звичайно, кількість послуг залежить від категорії і вартості готелю;
• можливість відпочити всією сім'єю. Так-так, практично всі готелі Єгипту орієнтовані на сімейний відпочинок. Тут передбачено все найнеобхідніше для вашої дитини: дитяче ліжечко, міні-клуби, послуги няні (платно), дитячі басейни, водні гірки і т.д.
• Замовляйте тури в Єгипет з вильотом з Києва, Львова та інших міст України на сайті Farvater.travel, отримуйте всі необхідні документи на електронну пошту і вирушайте в подорож.

Тропічна екзотика: відпочинок в Таїланді


Якщо ж Туреччина і Єгипет уже давним давно приїлися, і вам хочеться чогось нового і незвіданого, - вирушайте до Таїланду. Країна тисячі посмішок подарує вам незабутній відпочинок. Таїланд - це перш за все яскрава природа і унікальна культура. З перших днів відпочинку ви відчуєте гостинність та доброзичливість місцевих жителів. Відпочинок в Таїланді - це калейдоскоп вражень і емоцій.



Чому варто вирушити на відпочинок до Таїланду:

• різноманітність курортів для всіх категорій туристів. У Таїланді можна весело відпочити компанією друзів, поодинці, з коханою людиною або всією сім'єю. Залежно від того, який тип відпочинку ви віддаєте перевагу - слід вибирати і курорт;
• можливість влаштувати літо посеред холодної зими. Сезон в країні триває з листопада по квітень;
• познайомитися з тайською кухнею, покуштувати знамениті страви том ям і пад тай, дізнатися назви цікавих екзотичних фруктів і, звичайно ж, їх спробувати;
• відвідати райське місце, що стало культовим завдяки фільму "Пляж";
• спробувати знаменитий тайський масаж і його розслабляючий ефект;
• у вас буде можливість погодувати маленьких слоненят прямо з рук;
• ви доторкнетеся до старовинної культури та побачите безліч пам'ятників тайської архітектури.

Тури в Таїланд доступні з вильотом з Києва. Пляжний відпочинок рекомендується проводити на островах Пхукет, Самуї або в провінції Крабі. Курорт Паттайя славиться своїми розвагами і нічним життям. Цей курорт ніколи не спить. Якщо вас цікавить подорож до столиці країни, радимо вибирати комбіновані тури, в яких на початку або в кінці поїздки включено проживання в Бангкоку. Це дасть можливість ще більше познайомитися з унікальною країною, укладом життя місцевих жителів і хоча б на кілька днів відчути себе жителем справжнього азіатського мегаполісу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Тури за кордон для жителів Волині*
09 жовтень, 2018, 14:35