У Луцьку скаржаться на маршрутку №10

У Луцьку скаржаться на маршрутку №10
Мешканці району ЛПЗ нарікають нерегулярний графік маршруток №10, яких зранку доводиться чекати по 30 хвилин.

Про це на платформі Відкрите місто повідомила Наталія Таран.

Жінка пише, що зранку на зупинках району ДПЗ доводиться стояти до 30 хвилин в очікуванні маршрутки №10.

"Звертаюсь до вас з проханням вирішити проблему, яку в телефонному режимі ніяк не вдається вирішити. Сподіваюся з вашою допомогою нам вдасться встановити графік транспортних засобів, що курсують маршрутом (ДПЗ - КРЗ). Перевізником даного маршруту є ТзОВ ВТП "Санрайз" ЛТД
м. Луцьк, пров. Дорожний, 4
(0332) 77 20 83
директор - Гневик Мирон Тадейович
Проблема полягає в тому, що зранку на зупинках району ДПЗ доводиться стояти в очікуванні до 30 хвилин маршрутки №10. За той час проїжджає по 2-3 маршрутки №11, №28 і №9.
Перевізник кожного разу знаходить виправдання:
1) відсутність водіїв;
2) несправність транспорту або весь транспорт в роботі, а по GPS бачимо лише 2 маршрутки (інформація станом на 09,10,2018 8:45)
Відповідно - не надано якісних послуг! Постає питання, за які заслуги відбувається підняття цін за перевезення, якщо жодного покращення (в крайньому разі для користувачів маршруток м. Луцьк) так і не відбулося", - зазначила обурена жінка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Також по цьому поводу дзвонив сьогодні у санрайз- каже ви бачили по чому бензин,потім спригнула що немає водіїв,потім що маршрутки зламані.Що нібуть.Сідайте каже на інший транспорт)),оце кантора.Питаю зранку у водія ,який виїжає з гпз то в 7.40 то в 7.50 а сьогодні у 8.05 - увас є якийсь графік руху ,є каже - лічний і кожних 11хв,брехло ,я ждав 25 хв,люди в автобусі також сказали водію що не бреши ,автобуса небуло,на це водій відповів що автобус он на кінцевій зламаний стоїть.Короче всім на все пох.Мадам в санрайзі взагалі видала - раніше каже виходь,в нас зараз проблеми))).Ці проблеми з тою 10ткою вже другий рік.Але водій правильно відповів - графік у нього лічний,що тут скажеш.А те що люди розраховують свій час щоб добратися до місця призначення то таке.Передаємо за проїзд.Там троє залізли на голови ,передаємо за проїзд.
Відповісти