Скільки заробляє мер Ковеля та його заступники

Скільки заробляє мер Ковеля та його заступники
Протягом 2011 року міський голова Ковеля Олег Кіндер (на фото) заробив майже 94 тисячі гривень

Згідно декларації сукупний дохід членів сім’ї Кіндера становить 394,2 тисячі гривень, а заробітна плата членів родини сягнула 37 тисяч гривень, - пише Четверта влада з посиланням на декларації посадовців про доходи за 2011 рік.

Дохід членів сім’ї від підприємницької та незалежної професійної діяльності у 2011 році становив 357 тисяч гривень.

Посадовець задекларував земельну ділянку у Ковелі площею п'ять соток. У членів сім’ї декларанта перебуває у власності чи іншому праві користування земельна ділянка площею 14 соток, квартира площею 44,1 метра квадратного і садовий будинок площею 400 квадратних метрів.

На рахунках у банках у декларанта перебуває 355,4 тисячі гривень. Розмір внесків до статутного капіталу товариства становить тисячу гривень.

Згідно з інформацією, зазначеною у декларації за 2011 рік, перший заступник міського голови Ковеля Анатолій Трофимук отримав сукупний дохід обсягом 576 тисячі гривні, при цьому заробітна плата та інші виплати становить майже 62 тисячі гривень.

Також Трофимук отримав дивіденди у сумі 8,8 тисячі гривень, матеріальну допомогу – 6,5 тисячі гривень, а дохід від провадження підприємницької та незалежної професійної діяльності – 498,7 тисячі гривень.

Із нерухомості перший заступник вказав лише житловий будинок у Ковелі площею 77 квадратних метрів. На рахунках у банках у нього перебуває 25,7 тисячі гривень, з них у звітному році вкладено 20,3 тисячі гривень.

Заступник міського голови Ковеля Геннадій Сорока у декларації за 2011 рік вказав такі відомості: загальна сума сукупного доходу – 89,5 тисячі гривень, з них заробітна плата та інші виплати – 82,1 тисячі гривень; матеріальна допомога – 7,4 тисячі гривень. Члени його сім’ї отримали сукупний дохід обсягом 24,2 тисячі гривень.

Із нерухомого майна декларант вказав три земельні ділянки площею 5,39 сотки, 2,61 та 0,63 сотки; квартиру площею 49 квадратних метрів, садовий будинок площею 16 квадратних метрів та гараж площею 31,3 квадратних метрів.

Також Сорока володіє автомобілем Lanos 2008 року випуску. На рахунках у банках у посадовця перебуває 29 тисяч гривень, у звітному році вкладено – 16 тисяч.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ігор Прокопів за 2011 рік задекларував: 92,8 тисячі гривень сукупного доходу, отриманого як заробітна плата. Дохід членів сім’ї становить майже 50 тисяч гривень.

На членів сім’ї декларанта задекларовано квартиру у Ковелі площею 58,9 квадратних метра. Прокопів задекларував авто Chevrolet Аveo 2007 року випуску. На рахунках у банку у декларанта перебуває 200 гривень. Фінансові зобов’язання декларанта: 2,5 тисячі гривень – добровільне страхування, 5 тисяч гривень – утримання майна, 16,2 тисячі гривень – погашення суми процентів за позикою.

Керуючий справами виконавчого комітету Ковельської міської ради Володимир Бойко у декларації за 2011 рік зазначив: 41,5 тисячі гривень сукупного доходу і такого ж розміру зарплату. Члени його сім’ї отримали сукупний дохід обсягом 38,7 тисячі гривень.

Бойко задекларував квартиру у Ковелі площею 9, 75 квадратних метра. У членів сім’ї декларанта зазначені - земельна ділянка площею 4,5 сотки, житловий будинок площею 133 квадратних метри та квартира площею 39 квадратних метрів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.