Проблемами «Волиньторфу» займеться інспекція з питань праці

Проблемами «Волиньторфу» займеться інспекція з питань праці
Конфліктом, який виник на державному підприємстві«Волиньторф» через призначення нового директора, займеться обласна інспекція з питань праці.

Відповідний лист до відомства направили з прокуратури області, - повідомили у прес-службі облради.

Так правоохоронці відреагували на запит депутата Людмили Кирди, яка заявила ніби підприємство захоплюють рейдери.

Нагадаємо, в Кабміні вирішили змінити директора заводу, призначивши замість Івана Киричика Олександра Шульгу, але на Волині такою ухвалою задоволенні не всі.

Так, депутати Маневицької районної ради 27 лютого звернулися до президента Віктора Януковича та прем'єр-міністра Миколи Азарова з проханням не звільняти Івана Киричика.

Того ж дня на державному підприємстві «Волиньторф» відбувався мітинг працівників промислового об'єкту.

Ще один масштабний мітинг відбувся 9 березня, а в столиці, попри обіцянку голови ОДА Бориса Клімчка, що проблему вирішать до 10 березня, й досі не вирішили, що робити з «Волиньторфом».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже ви всі вірете у те, що Еремеєв та Киричик відстоюють інтереси простих людей? Це ж смішно. Ви знаєте, що КМАЗи купували по півтора мільони за кожен, що офіційно декларується лише третина об'єму видобутої сировини? Що дружина Киричика працює інспектором по кадрам на підприємстві? о ви верзете. Міністерство ставить свого керівника із завданням розвинути галузь та залучити ДЕРЖАВНІ інвестиції. А Киричик боїться виявлення своїх махінацій. Ось і все.
Відповісти
Звідки ти такий грамотний, що так володієш ситуацією?
Відповісти
А ти і близько не володієш ситуацією. Які державні інвестиції, які Камази, куплені з. директора з Києва, спеціально для цього присланим...
Відповісти
для Івана,я не за нового керівника, але якщо ти все знаєш то розкажи будьласка про головного бухгалтера Оксану Зінич, як вона стала на цю посаду, чим займається
Відповісти
Це йде планомірне сплановане захоплення підприємства. Це вже було у 2009 року році з призначенням Ятчука чи з планами виключення підприємства з списку тих, що не підлягають приватизації. Це все давно спланована акція прибрати до одних рук торф'яну галузь України
Відповісти
Останні новини
Проблемами «Волиньторфу» займеться інспекція з питань праці
14 березень, 2013, 09:28