У Луцьку безплатно вчитимуть робити весілля

У Луцьку безплатно вчитимуть робити весілля
В межах щорічної спеціалізованої виставки «ART WEDDING або весілля по-новому 2013» відбудеться урок в Школі для наречених.

Вперше Школа відкрила свої двері понад рік тому, - повідомили організатори заходу.

Весільний організатор агенції Family Ірина Корольчук каже, що такі заходи необхідно проводити, адже переважна більшість молодят вперше одружуються і у них виникає безліч питань при підготовці до весілля. Навчання дає унікальну можливість отримати знання, які не дають ані в університеті, ані на вулиці і проводиться безкоштовно.

Найближчий урок відбудеться 31 березня у Палаці урочистих подій в рамках щорічної весільної виставки.

Під час навчання наречені дізнаються: з чого розпочати підготовку до весілля; що таке сценарій весілля та сценарний день; як правильно підготувати графік весілля, щоб гості нікого не чекали, а для наречених весільний день не був схожим на забіг чи естафету на витривалість?; коли, кому, і для чого варто звертатися до весільного організатора і як не помилитися при виборі весільної агенції; критерії вибору місця проведення весілля – на що варто звертати увагу при виборі ресторану та про всі невідомі Вам закулісні таємниці улюблених закладів; як правильно обрати команду, що працюватиме на весіллі (фотографа, відеооператора, ведучого, музичний супровід, флориста, декор-студію, майстра із поліграфії, весільний кортеж та транспорт для гостей, кондитера, піротехнічну компанію, шоу номери та хостес); як правильно розрахувати бюджет весілля, адже перша помилка наречених – це не зайві витрати, а недоцільні витрати; які невідомі моменти чекають на наречених при проведенні виїзної церемонії (плюси та мінуси європейських тенденцій), для чого потрібна гостьова книга і що таке лист подарунків – зайві клопоти чи знахідка весільної індустрії.

Також нареченим дадуть поради щодо вибору весільної сукні, романтичної подорожі та розкажуть про роль свідків на весіллі.

Окрім цього, їх навчать вести щоденник нареченої. 31 березня відбудеться презентація «Посібника для нареченої», розробленого весільним організатором-практиком Іриною Корольчук.

ЧИТАТИ ПРО ТА ДИВИТИСЯ ФОТО З «ART WEDDING або весілля по-новому 2012»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А сама Ірина Корольчук замужем, щоб знати, що таке заміжжя і весілля?:)

Відповісти
Доречі, що це за реклама?Хто тут її тримає? Чому це цього коменту не видалили ще??? давайте всі тут будемо оголошення давати!!! Піпєц...
Відповісти
зная как ира корольчук работает с душей нет разницы какое у нее семейное положение интересно сколько раз там была лучачка.судя по коментах эту колегу волынская жаба давит
Відповісти
А що хірург перш ніж зробити операцію комусь проводить її собі?
Відповісти
Це писало "волинянка", гарантію даю, просто під ін. ніком!!!
Те створіння, поняття не має в житті, ніякої клепки нема, мізки,мабуть, вже вийняли та відсмажили на пательні ще при народженні, бо такі нісенітниці тільки,вибачте, але ідіот писати може!!!
Проте, порівнювати хірурга та себе-це не сумісно, там інтернатура є, люди практикуються перш ніж щось робити, з освітою, при чому чималою!!! Не вважаю, що це взагалі порівнювати можливо!
Відповісти
З душею можна борщ варити:)А хірург перед операціями 10 років вчиться (6 медінститут і 4 інтернатура)А виставка дійсно кльова, як для нашого міста!!!
Відповісти