«Я хочу знати, за що плачу», - лучанина обурили «засекречені» договори ЖКП

«Я хочу знати, за що плачу», - лучанина обурили «засекречені» договори ЖКП
Лучанин Віталій Криштапюк обурений діями ЖКП №8, де відмовлялися надати договір про утримання будинку на вулиці Кравчука, 7.

Про це йшлося у четвер, 11 жовтня, під час засідання комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозберження.

Віталій Криштапюк розповів, що звернувся до міської ради щодо дій ЖКП №8 та надання договору на обслуговування будинку.

«Звернувся я до керівника ЖЕКу. На що він відповів, що потрібно звернутися письмово. Звернувся я, мені пообіцяли надати копію договору. Причому до мене дзвонив майстер, а не сам керівник. Декілька разів я їздив за договором. Вчергове я застав на місці керівника і той сказав, що не може надати договір, бо там містяться персональні дані», - зауважив лучанин.

За його словами, будинок на Кравчука знаходиться у жахливому стані, тому мешканці хочуть «від’єднатися» від ЖЕКу і створити ОСББ.

«Голови кооперативу немає вже рік, нового не призначили, цей договір про утримання, по суті, недійсний. Я хочу знати, за що я плачу», - наголосив Криштапюк.

Голова комісії Андрій Козюра сказав, що договір потім усе ж надали. Керівник ЖКП №8 Андрій Сторожук повідомив, що копію договору, відповідно до законодавства, надали у 10-денний термін.

«Ми відкладемо це питання і на наступне засідання ви надасте нам оригінал. Тоді ми надамо оцінку вашим діями», - підсумував Козюра.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ви спитайте Сторожука, як він очолив 8 жек. Рейдерський захват. Потім навішав лапши на вуха, створюючи асоціацію обслуговуючих кооперативів. Ні звітів, ні роботи.Явно якісь схеми прокручують.
Відповісти
Проживаю на Кравчука 7 вже близько 20 років, за останніх два роки відчутні зміни, освітлення на території є, крили кришу, в підвалі порядки робили, навіть каналізацію міняли біля другого підїзду.
Відповісти
Нехай депутат Козюра Андрій похвалиться як його дії бюджет наповнюють! Можливо ОСББ зарплату своїм працівникам почнуть платити, а не в конвертах давати і собі в карман. То можливо Андрій Григорович Вам почати з ОСББ працювати, щоб було за що майданчики ставити?
Відповісти
Останні новини
«Я хочу знати, за що плачу», - лучанина обурили «засекречені» договори ЖКП
11 жовтень, 2018, 11:24