Кого хочуть призначити керівником протитуберкульозного санаторію на Волині

Кого хочуть призначити керівником протитуберкульозного санаторію на Волині
Виконувачем обов’язків головного лікаря Волинського обласного протитуберкульозного санаторію для дорослих рекомендували призначити чинного керівника закладу, контракт з яким закінчується у листопаді.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства і дитинства 11 жовтня, - пишуть Волинські новини.

Члени комісії розглянули питання щодо головного лікаря обласного протитуберкульозного санаторію для дорослих у селищі Колки. Так, раніше комісія рекомендувала продовжити контракт з чинним очільником закладу Яковом Смоковичем до 4 листопада.

Відділ з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату облради рекомендував затвердити на посаду кандидатуру Марії Максимчук.

Своєю чергою, член комісії Олександр Зінчук повідомив, що їй виповнилося вже 64 роки, до того ж, вона не хоче очолювати заклад. Тому він пропонував кандидатуру Якова Смоковича.

Члени комісії рекомендували призначити виконувачем обов’язків головного лікаря на момент проведення конкурсу до призначення керівника закладу Якова Смоковича.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кого хочуть призначити керівником протитуберкульозного санаторію на Волині
11 жовтень, 2018, 15:35