Переваги садових меблів зі штучного ротангу*

Переваги садових меблів зі штучного ротангу*
З наближенням весни власники приватних будинків починають усе частіше задумуватися про придбання садових меблів. Вона повинна бути гарною і міцною, довговічною і безпечною для здоров’я. Цим вимогам цілком відповідають меблі із штучного ротангу. Погляньмо на основні переваги її використання.

Користь синтетичного ротангу

Ось які плюси мають садові меблі, виготовлені з імітації ротангової кори:
• Довговічність. Синтетичні вироби мають набагато більший термін придатності, ніж натуральні аналоги. Вони можуть повноцінно функціонувати протягом 10-20 років. Це робить їх придбання вигідною інвестицією і дозволяє зекономити в довготривалій перспективі.
• Стійкість до атмосферного впливу. Штучні волокна добре відштовхують воду, не псуються під впливом вітру, ультрафіолетових променів. Їх можна використовувати на холодному і гарячому повітрі. Але не забувайте про регулярний догляд за придбаними предметами. Звичайні садові меблі з настанням поганої погоди потрібно ховати у приміщення. Синтетика цього не потребує. Також її не треба ставити у тіні, щоб захистити від вигорання через сонячні промені. Якщо ви не готові постійно слідкувати за прогнозом погоди і переносити меблі з місця на місце, штучні вироби можуть бути дуже вдалим рішенням.
• Міцність. Натуральні волокна є доволі слабкими в порівнянні з синтетикою. Тому штучний ротанг набагато краще витримує навантаження. Його важче пошкодити. Це одна з причин його довговічності.
• Легкість. Меблі з імітації ротангової кори простіше переносити чи перевозити завдяки їх невеликій вазі. Це робить більш комфортною підготовку до зимового чи літнього сезону.
• Ціна. Як і у випадку з деревом, хутром та ще багатьма іншими матеріалами, штучний ротанг може бути значно дешевшим, ніж натуральний. Ви хочете мати гарні садові меблі, але бюджет є доволі обмеженим? Тоді синтетичні вироби можуть бути вдалим рішенням.
• Простий догляд. Ми вже згадувати про стійкість до атмосферного впливу. Завдяки їй доглядати за синтетичними виробами стає набагато легше. Ви будете витрачати на це значно менше часу. Достатньо періодично проводити звичайну чистку з теплою мильною водою.

У натуральних матеріалів є свій особливий шарм. Але у випадку з ротангом важко відрізнити звичайну кору від її синтетичного аналогу. Це можна зробити, якщо прискіпливо придивлятися до меблів. Але цього зазвичай ніхто не робить. Чим якісніше штучне волокно, тим більше воно схоже на кору і тим краще виконує свої функції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ротанг
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Переваги садових меблів зі штучного ротангу*
11 жовтень, 2016, 16:08