Як знання англійської мови допомагає в бізнесі*

Як знання англійської мови допомагає в бізнесі*
Більше 7 000 мов налічується на нашій планеті. Але лише одна з них є найбільш універсальною - англійська. Через це домінування саме англійська стала мовою міжнародного ділового спілкування. Добре знання англійської сприяє кар'єрному просуванню, відкриває нові ділові можливості і допомагає у веденні бізнесу. Розглянемо основні переваги, які ви отримуєте разом з хорошим знанням цієї «мови можливостей». Хочете якісно її вивчити? Заходьте на сайт http://welcome-english.ru/ і записуйтеся на курси з професійними викладачами.

Розширення кола контактів

Англійська - одна з найпоширеніших мов світу. На ній розмовляють близько 375 мільйонів людей. Вона є офіційною в 54 країнах розташованих в Європі, Азії, Америці, Африці та Австралії, а також вважається загальноприйнятою для комунікації людей різних культур.

Ділове спілкування

У світі торгівлі і бізнесу спілкування зазвичай здійснюється англійською мовою. На ній ведуться міжнародні ділові переговори, складаються контракти і претензії, подаються звіти і т.д. Якщо співробітники добре володіють англійською, можна відмовитися від послуг сторонніх перекладачів і заощадити на цьому гроші. Поліпшується і репутація компанії. Стає простіше працювати з іноземними клієнтами, постачальниками, діловими партнерами.

Кращі перспективи зайнятості

Англійська мова значно підвищує ваші можливості працевлаштування і кар'єрні перспективи. Ви стаєте більш затребуваними у роботодавців, в т.ч. із інших країн. Це може бути величезною перевагою перед іншими кандидатами. З'являється більше шансів збільшити доходи і отримати більш комфортне робоче місце. Якщо ви переїжджаєте для працевлаштування за кордон, в майбутньому можна розраховувати на отримання виду на проживання або навіть громадянства.

Можливості для ділових поїздок

Коли світ стає все більш глобалізованим, ділові люди частіше подорожують по робочих питаннях. Завдяки вивченню англійської мови представники різних країн і можуть вільно спілкуватися один з одним. Перебування за кордоном стає набагато простіше. Легше прочитати вивіску або меню в ресторані, знайти дорогу в готель, поговорити з журналістом і т.д.

Мова технологій

Для працівників, які зайняті в технологічній сфері, знання англійської є обов'язковим. Ця мова використовується і виробниками обладнання, і розробниками програмного забезпечення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.