Співачка з Волині поїде на «WORLDSTAR 2013»

Співачка з Волині поїде на «WORLDSTAR 2013»
Волинянка Галина Конах (на фото) представлятиме Україна на міжнародному конкурсі «WORLDSTAR 2013».

Як розповіла співачка, організатором конкурсу є Ека Чіташвілі, котра курує багато міжнародних фестивалів у східній Європі, - пише Вголос.

Для того, щоб потрапити на конкурс у кожній країні-учасниці відбувались відбіркові конкурси. Україна, Росія та Венесуела таких конкурсів не проводила. Учасників з цих країн Ека Чіташвілі обирала сама.

Галина Конах потрапила до конкурсу завдяки тому, що виборола друге місце у фестивалі «Слов'янський базар 2012».

Цікаво, що Україну на «WORLDSTAR 2013» також будуть представляти українки Олена Лав і Мирослава Філіпович, а також азербайджанці за національністю гурт I’RUN PROJECT.

Серед учасників конкурсу також є співаки з Португалії, Німеччини, Італії, Грузії, Вірменії, Румунії, Молдови, Греції та інших держав.

На конкурсі Галина Конах буде виконувати нещодавно написану пісню «Ще не час прощатися», яку присвятила заслуженому артисту України В'ячеславу Хурсенку. Це «кавер» на албанську пісню «Suus».

«Ми власноруч і за свій кошт маємо продумати усе. Тому я не відмовляюсь від будь-якої допомоги, але завжди розраховую на власні сили і кошти. В свою чергу організатори забезпечують відеоряд відповідно до пісні й образу, який я створюю сама. Попрацювавши з відомими дизайнерами я отримала непоганий досвід, щоб розвивати свій дизайнерський талант. До слова, я мріяла стати дизайнером, а не співачкою. Мій образ буде більш театральний, навіть трішки епатажний, в міру звісно ж. На конкурс зі мною поїде моя подруга і менеджер, і продюсер в одній особі геніальний флорист Ольга Попова», - розповіла співачка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Как я люблю эти иностранные слова со странным смыслом:"Фестиваль буде проводитись у стилі «фешн-тв»." Ну, и чё это такое? Хоть справочку напишите, для нас - лохов малограмотных.
Відповісти
фешн-тв, а еще название Ворлдстар. наверно половина населения страны даже не представляет как это переводится.
Відповісти
Успіхів Галина. Районна рада тобі допоможе.
Відповісти
На жаль в переносному значенні
Відповісти
не сильно справедливо. Особенно при налиции конкурентки в лице Елена Лав, которая также украину представляла
Відповісти