Як прикрасити кімнату за допомогою свічок?*

Як прикрасити кімнату за допомогою свічок?*
Мерехтливе світло свічки створює казкову атмосферу в кімнаті. Воно допомагає розслабитися, дарує відчуття спокою і тепла у будь-якому інтер’єрі. Тож використання свічок для прикрашання кімнати є цілком вдалим рішенням. Придбати їх ви можете на сайті https://dekorshop.com.ua. Вони гарно доповнюють практично всі приміщення. А з нашими порадами ви зможете використовувати ці декоративні вироби з більшою ефективністю.

Особливості розташування
Група свічок різної висоти дуже гарно виглядає на каміні. Створіть багаторівневий ефект за допомогою підсвічників, підставок. Поставте біля стіни дзеркало, щоб у ньому відбивалися вогні. Так здаватиметься, що їх вдвічі більше.
Можете поставити по боках каміну великі свічки, а посередині розмістити маленькі. Експериментуйте з олов’яними, бронзовими, дерев’яними підсвічниками.
Для прикрашання свічок враховуйте сезон. Наприклад, взимку можна використати ялинкові гілочки, а влітку – стебла пшениці.
Ці поради актуальні також для розміщення джерел освітлення на тумбах, столах, підвіконнях.

Поради для декорування
Кілька корисних рекомендацій:
• Використовуйте не звичайні парафінові, а більш оригінальні свічки: високі й широкі, квадратні та круглі, пофарбовані в різний колір, оздоблені декоративними елементами.
• Для більшого ефекту помістіть високі свічки у скляні вази і поставте їх посередині столу.
• Протяг робить полум’я нестійким. Тому закривайте свічку від повітряних потоків. Інакше тіні будуть колихатися на стінах, що створює дещо тривожну атмосферу.
• Декоративні вироби зазвичай виготовляють з воску. Цей матеріал є доволі чутливим до температури. Тому не допускайте надмірного нагріву (у т.ч. і під дією прямих сонячних променів). Це ще одна причина для використання підставок при розміщенні на каміні.
• Ставте свічки у місцях з хорошою вентиляцією. Свіже повітря необхідне для яскравого і стабільного горіння. Якщо його недостатньо, вогник буде слабким і мерехтливим. Також утворюватиметься більше диму. В кутках повітряний потік часто слабкий.
• Регулярно підрізайте ґніт так, щоб він не був довшим 6 мм. Завдяки цьому віск повільніше плавитиметься, утворюватиметься менше диму, а полум’я не буде занадто сильним.
Не забувайте про заходи безпеки. Не лишайте запалені свічки без нагляду, особливо якщо в кімнаті є діти чи домашні тварини. Тримайте джерела освітлення подалі від легкозаймистих предметів, таких як штори чи книги. Завжди гасіть свічки, коли лягаєте спати чи йдете з дому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як прикрасити кімнату за допомогою свічок?*
13 жовтень, 2016, 16:00