Треба поспішати любити: на Сході побралися медики волинської бригади

Треба поспішати любити: на Сході побралися медики волинської бригади
Напередодні Дня Захисника України побралися медики 14-ої бригади – молодший сержант Ігор Моторко та солдат Ангеліна Рубашкіна.

Про це інформує прес-служба бригади.

Молодята зізнаються, хотіли побратися на сам День Захисника України, 14 жовтня. Втім, вийшло трохи раніше.

Ігор – водій медичної роти, на його рахунку десятки врятованих життів побратимів, яких вчасно, нерідко ризикуючи собою, вивозив із поля бою і доправляв у шпиталь. Ангеліна, ставши до лав Збройних Сил України рік тому, 20-річною, каже, жодного разу не пошкодувала про своє рішення.

І наречена, і наречений мають чіткий намір продовжувати служби в українському війську. От тільки відгуляють удома в Ігоря, на Рівненщині, гучне весілля, заплановане на найближчий час. А ще, зізнаються молоді, зустрічаються вони відносно недовго.

"Приїхав, дивлюся – у нас в колективі нова дівчинка. Красива... Поступово зав’язалися стосунки, і от, після трьох місяців ми з Ангеліною прийняли спільне рішення побратися. Хтось може сказати – поспішаємо… Але як і кожен із військових, тут, на передовій, я не знаю, що зі мною буде завтра… Тому, треба поспішати жити і любити! Тим паче, що моя Ангеліна – найкраща, найкрасивіша, найхазяйновитіша, найдобріша. Кохаю її шалено", - – пригадує історію знайомства Ігор.

"Ігор сподобався з першого погляду. А далі все відбувалося крок за кроком, і якось саме по собі. Напевно, так мало статися. Просто Ігор – мій суджений. Дуже його кохаю і страшенно переживаю щоразу, коли він мчить… робити свою роботу. Але розумію, що по-іншому бути не може, бо Ігор надзвичайно відданий свої справі і своїм побратимам. Зараз?.. Зараз я просто щаслива", - сором’язливо каже Ангеліна.

Щоправда, обійшлося без весільного бенкету обійшлося, бо одразу після церемонії одруження молодята повернулися до виконання своїх службових обов’язків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Треба поспішати любити: на Сході побралися медики волинської бригади
14 жовтень, 2018, 01:11