Нострадамус напророкував кінець світу після обрання Папи Франциска

Нострадамус напророкував кінець світу після обрання Папи Франциска
Пророцтво астролога і віщуна Нострадамуса обіцяє, що Папа Франциск (на фото) буде останнім лідером католиків, за правління якого Ватикан перестане існувати

Папа Франциск стане останнім лідером Ватикану, за правління якого на небі зʼявиться ще одне сонце, після чого наступить загибель Ватикану і кінець світу, ‒ про це пише ТСН з посиланням на The Daily Telegraph.

Символ про появу другого сонця може збутися вже цього року. Комету С/2012 S1, яку також називають ISON, можна буде спостерігати на Землі, починаючи з листопада 2013-го до середини січня 2014 року. Але в листопаді вона досягне свого перигелію і стане надзвичайно яскравою.

Науковці припускають, що комета ISON може стати яскравішою, ніж повний місяць. А також її можна буде побачити неозброєним оком вдень, так само як і Сонце. Згідно з пророцтвом Нострадамуса, після такого явища на небі «великий із Риму загине». Дослідники кажуть, що французький астролог не рідко у пророцтвах називав Ватикан «великим із Риму», а за сім днів згорить все на Землі.

Кінець світу після обрання описує і святий Малахія. Зокрема, в його вірші 112 йдеться: «В кінці Святої Римської церкви там буде правити Петро Римлянин, який буде вести своїх овець через численні негаразди. І коли вони скінчаться, місто на семи пагорбах буде зруйноване, і страшний суд почнеться. Кінець», ‒ завершується пророцтво.

Оскільки всі Папи Римські є правонаступниками апостола Петра, то правління «Петра Римлянина» цілком можна сприйняти, як умовне позначення Папи Франциска. Однак, це ж пророцтво пригадували і після обрання Папи Івана Павла ІІ. У свою чергу фізик Ісак Ньютон вирахував, що кінець світу швидше за все настане в 2060-му році, але не раніше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Угу, мало бредятины на просторах нета. Давайте тянуть на страницы ВП все подряд.
Відповісти
а що тут залишитья тоді???
Відповісти
А чи сильно перед кінцьом світа має подорожчати горілка, в пророцтвах нічого не сказано?
Відповісти
Чим більше чуєш такої маячні, тим більше починаєш сумніватися в існуванні самого Нострадамуса.
Відповісти
Ніхто не знає-а вигадки преси зараз не здивуєш-гроші мають та роботу.донедавна казали як африканець стане папою-тепер вигадують інакше.Посилайтесь на біблію--ще всі слова не сповнились.Має бути примусова печать-666 вже йде до того-має прийти антихрист до престолу і жиди приймуть його за месію.в італії також все гаразд не буде-бо в очах господніх вона є блудниця ну і світова остання війна в ізраілі армагедонська впередмісті-мегідо тут буде фінал всім живим.
Відповісти
ураа) ще один кінець світу, може фільм знімуть, буде круто.
Відповісти
Останні новини
Нострадамус напророкував кінець світу після обрання Папи Франциска
14 березень, 2013, 14:41