Аварія онлайн: дівчина вчинила ДТП, ведучи трансляцію в Instagram. ВІДЕО

Аварія онлайн: дівчина вчинила ДТП, ведучи трансляцію в Instagram. ВІДЕО
У Чернівцях компанія дівчат на автівці врізалася в джип, ведучи трансляцію в Instagram.

Як виявилося згодом, водійка ще й була нетверезою, - пише ТСН.ua.

Водійка транслювала поїздку з подружками в соцмережі, коли раптом її авто зіткнулося з позашляховиком. На щастя, ніхто серйозно не постраждав, лише одна з пасажирок зазнала травми голови.

"Вийшов на вулицю – стоїть дві машини, одна дівчина в крові. Пасажир праворуч, куди удар прийшовся", - розповів очевидець Максим Микитюк. Легковик, в якому їхали дівчата, серйозно пошкоджений. Позашляховик, з яким вони зіткнулися, врятувало запасне колесо – воно стримало удар.

Аварія сталася на проспекті з чи не найінтенсивнішим рухом в Чернівцях. Вже по приїзду поліцейських виявилося, що в зіткненні винна кермувальниця позашляховика – вона заднім ходом виїхала на дорогу, а водійка-стрімер просто не встигла відреагувати. Пригальмувати дівчина не встигла не лише тому, що вела стрім, а ще й тому, що була нетвереза.

"На той момент перебувала у стані алкогольного сп'яніння, а саме 1,05 проміле. Це в п’ять разів більше дозволеної норми. Це приблизно більше двох пляшок пива", - пояснила лейтенант патрульної поліції Людмила Курик.

У поціновувачки соцмереж забрали права та оштрафували на 10 тисяч гривень. Однак буде ще один протокол – за користування телефоном. Доказ зберігся в Instagram.

"Ми маємо право притягнути водійку до відповідальності за те, що вона керувала і користувалась засобами зв'язку, тримаючи в руках", - наголосила Людмила Курик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Аварія онлайн: дівчина вчинила ДТП, ведучи трансляцію в Instagram. ВІДЕО
14 жовтень, 2018, 02:44