У «Там Тамі» можна розрахуватися через касу самообслуговування

У «Там Тамі» можна розрахуватися через касу самообслуговування
У гіпермаркеті «Там Там» працює каса самообслуговування. На ній покупець може сам оплатити товар, але тільки з допомогою банківської картки. До того ж алкогольні і тютюнові вироби каса тимчасово не «пробиває».

Про це пише Перший.

Каса працює уже кілька днів. Як розповіла директор з маркетингу компанії «Континіум-Трейд» Ольга Берестяна, до кінця листопада у гіпермаркеті планують встановили ще 5 кас самообслуговування.

«Це європейський тренд. Така каса дозволяє людям не стояти в черзі і швидше оплачувати свої товари, адже робота каси не залежить від касира. До того ж ми демонструємо своїм клієнтам, що довіряємо їм» - пояснила Ольга Берестяна.

Вона додала, що компанія готує проморолик, аби допомогти клієнтам навчитися працювати з касою. «У випадку, якщо виникають питання, клієнт може скористатися копкою виклику касира, яка встановлена біля каси самообслуговування» - пояснила директор з маркетингу.

На касі тимчасово неможливо оплатити алкоголь і тютюнові вироби. Це пов’язано зі встановленими законом віковими обмеженнями для покупців таких товарів – пояснила Ольга Берестяна.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У «Там Тамі» можна розрахуватися через касу самообслуговування
14 жовтень, 2018, 14:07