Як розважатися на вихідні: 20-22 січня

Як розважатися на вихідні: 20-22 січня
Свята минули, але вихідні ж ніхто не відміняв. Традиційно останні дні тижня культурно-розважальна індустрія Луцька в силу своїх можливостей пропонує до вибору варіанти дозвілля. Серед них – гулянка в «Майдані» з нагоди дня народження клубу, камеді-шоу в "Кораблику", моновистава Володимира Смотрителя в "Залєскі" та очікувана комедія "Про що ще говорять чоловіки" в "Адреналіні"

Людина-оркестр і жива хаус-музика

У п’ятницю, 20 січня в пивному клубі «Майдан» можна послухати душевні і драйвові пісні сучасності у виконанні Юрія Поліщука та гурту «Чорні черешні». Як завжди програма почнеться близько 21:00, а вхідний квиток вартуватиме 30 гривень.

За таку ж саму ціну в суботу, 21 січня в «Майдані» свою творчість лучанам подарує рок-команда King Size.

А у неділю, 22 січня цей пивний клуб запрошує усіх прихильників на свій 14 день народження. Святкувати разом з «Майданом» будуть радіо ді-джей Сергій Ткачук, рок-гурт Animals` Session та виконавець Max Tavrichesky. Animals` Session – представники класичного року з елементами ритм-н-блюзу, фанку та навіть хард-року.

Виконавця Max Tavrichesky називають людиною-оркестром. Адже для гри він використовує гітару, казу та губну гармошку.

Музикант працює у стилі блюз та рок-н-рол. У репертуарі виконавця авторські композиції та блюзові імпровізації на мелодику The Doors, Jimi Hendrix,Bob Dylan та інших. Вартість квитка на день народження «Майдану» – 50 гривень.

У неділю в пивному клубі «Оболонь» виступатиме гурт Doubleflash з Луцька. Музиканти гратимуть кавер-версії на відомі рок-пісні. Ціна квитка - 30 гривень.

20 січня в нічному клубі Seven Show Bar виступатиме гурт AMPM з Києва. Команда грає клубну музику, втім додає живий вокал. Послухати їх музику і потанцювати під столичних гостей можна за 50 гривень.

Камеді, ді-джейське день народження та США-вечірка

У п’ятницю, 20 січня в пивному клубі «Оболонь» смішитиме глядачів камеді-шоу «Штурвал». Виступатиме КВН-команди «Набла» зі Львова. Вони – віце-чемпіони Вищої української ліги КВН, учасники «Бійцівського клубу» та Вищої української ліги (Москва). Ціна квитків - 40 гривень.

У караоке-клубі «Сінатра» 20 січня відбудеться вечірка «Ти суперстар». На заході можна буде відчути себе естрадною зіркою, заспівавши у мікрофон улюблену пісню та отримавши диск з власним виконанням. Вхід коштуватиме 40 гривень.

Нічний клуб «Метро» 20 січня запрошує гостей відсвяткувати день народження ді-джеїв DUSTIN та SASHA WATT. Гратимуть окрім винуватців свята ді-джейки VERONIKA aka VERA з Києва у стилі техно та Paul Wheaten зі Львова. Окрім цього можна буде почути випускників першої Волинської школи діджеїнгу Gray DJ School Artem Famous та Twist. Вхід коштуватиме 35-45 гривень.

У клубі «Золото» 20 січня вечірка Just do it збере любителів потанцювати. Ціна квитка 30 гривень для жінок і 40 гривень для чоловіків. У суботу 21 січня в пивному клубі «Оболонь» потанцювати можна на дискотеці «Beer-Mix» за 30 гривень.

21 січня у боулінг-клубі «Зефір» розважатиме публіку ді-джей Pioneer та MC Band.it. А 22 січня у клубі їх змінить ді-джей Cooper. Ціна для жінок і чоловіків до 12 ночі становить відповідно 10 та 40 гривень. А після опівночі – 50 гривень для представників обох статей.

У нічному клубі «Голівуд» 21 січня святкуватимуть «День обіймів». Клуб пропонує дружньо обніматися під музику ді-джеїв Pioneer та Pa-nazz. Організатори обіцяють конкурси та веселі розваги від Zajygalkin-а. Вхід коштує 70 гривень, а до 23:00 – безкоштовний.

У нічному клубі «Золото» 21 січня можна погуляти на американській вечірці. За задумом організаторів аби підтримати дух США відвідувачі повинні дотриматися дрес-коду: вдягнути джинси, капелюхи, яскраві плаття та долари у кишенях. Гратимуть резиденти клубу ді-джеї Jenya Shock і Dustin. Ціна квитка – 40 гривень.

Інтернет на сцені і моно вистава

У готелі «Залєскі» сьогодні, у п’ятницю 20 січня о 19:00 відбудеться творчий вечір заслуженого артиста України Володимира Смотрителя «Магія душі». Артист з Хмельницького монотеатру «Кут» покаже моновиставу за книгою Лева Силенка «МагаВіра». Вартість квитків – 50 гривень.

Театр «Гармидер» 22 січня в районному будинку культури показуватиме свіжу виставу «Ау!». Документальна постановка зіграна за записами в інтернет-мережі. Вона покаже життя людей за монітором і клавіатурою. Початок вистави о 18:00, ціна квитків 15 гривень.

Волинський обласний академічний музично-драматичний театр цими вихідними завершить святкові вистави. Зокрема, 22 січня о 12:00 показуватимуть постановку для дітей «Різдвяна казка». Потрапити на виставу-вертеп Миколи Маркевича на дві дії можна буде за 8-15 гривень.

У суботу, 21 січня в театрі гратимуть «Дон Жуана» - музичну комедію-буф, тобто виставу з елементами клоунади. Поставка з двох частин урізноманітнена музичними номерами з використанням музики Моцарта. У комедійній п’єсі розповідається про любовні походеньки іспанського ловеласа та розпусника.

У неділю, 22 січня в театрі показуватимуть комедію «Неймовірні історії в готелі класу Люкс або номер 13».

Поставка ґрунтується на творі Рея Куні, а режисером став Олександр Козак. У спектаклі мова йде про номер у готелі, де головними героями стають політик, його коханка, дружина та помічник, персонал готелю та ревнивий чоловік. Сюжет зав’язується тоді, коли у номері готелю з’являється труп.

На камерній сцені у неділю 22 січня показуватимуть виставу «Гість» Ірини Міхейчевої. Це спектакль про нелегку долю заробітчан, розбиті сім’ї, родинні цінності та необхідність прощати. Вистави починаються о 18:00, ціна на квитки становить 10-30 гривень.

Для дітей у Волинському обласному ляльковому театрі показуватимуть у неділю 22 січня о 12:00 виставу «Сонечко і снігові чоловічки». Це історія про казкових сніговиків, які просили сонце не виходити з-за обрію. Ціна квитка на дитячу постановку становить 10 гривень.

Чоловічі балачки, апокаліпсис та мільйонна контрабанда

У бойовику 2012 року Бальтасара Кормакура «Контрабанда» присутнє усе для фільму такого жанру: яскраві погоні, стрілянина, сильні чоловіки та смертельна небезпека. Для сюжетом головний герой, роль якого виконує Марк Уолберг - колишній контрабандист. Він вже давно порвав зі злочинним світом. Однак його родич-невдаха знову вплутує Крістофера в тенета криміналу, і той погоджується зробити незаконний транзит – перевезти через кордон значну суму «баксів». Екшн показуватимуть о 11:20, 15:05, 18:50, 20:50. Ціна квитків на цей фільм в кінотеатрі «Адреналін» – 30-45 гривень.

Сюжет стрічки «Про що ще говорять чоловіки» - про переддень Нового року. Компанія чоловіків за збігом обставин застряє в рекламному агентстві одного з них. Вони ніби і хочуть добратися додому до сімей, втім зрештою розуміють, наскільки скучили за чоловічою компанією. Відтак зі своїм фірмовим гумором говорять про роботу, своїх дружин, кризу середнього віку та дружбу. Стрічку російського режисера Дмитра Дьяченка в «Адреналіні» показуватимуть о 11:40, 18:30 та 20:20. Ціна квитків – 30-45 гривень.

Весела, іронічна та водночас трагічна комедія «Три жінки Барні» режисера Річарда Дж. Льюїса розповідає про життя імпульсивного, непередбачуваного, цинічного аристократа-п’яницю та телевізійного продюсера Барні Пановськи (ролі виконує Пол Джаматті), який звик жити наповну.

Його життя складалося з трьох шлюбів і кожна з дружин Барні – це жінки з кардинально протилежними характерами та історіями життя. Барні зв’язував своє життя з наркоманкою, релігійною єврейкою та чарівною радіоведучою. Стрічка високо оцінена критиками, а за акторську гру Полу Джаматті навіть прогнозують премію Оскар. Кіно показуватимуть о 18:25 та 22:30. Ціна квитків в «Адреналіні» – 25-35 гривень.

Окрім цих фільмів, в «Адреналін-сіті» у вихідні показуватимуть мелодраму «Хранитель часу» (сеанси 09:00, 22:50, вартість квитків 25-55 гривень), детективну історію «Шерлок Холмс 2» (сеанси 09:20, 16:10, вартість квитків 15-35 гривень), трилер «Дівчина з тату дракона» (сеанси 13:30, 22:10 вартість квитків 20-45 гривень), мелодраму «Голодний кролик атакує» (сеанси 16:40, 20:45, вартість квитків 20-35 гривень).

А також анімаційні фільми «Три богатирі і Шамаханська цариця» (сеанс 9:40, вартість квитків 15-20 гривень), Кунг-фу Панда 2 3D (сеанс 11:10, 14:50, вартість квитків 15-30 гривень), «Тачки-2» (сеанс 13:00, вартість квитків 15-30 гривень), «Іван Царевич і Сірий Вовк 3D» (сеанси 13:20, 17:05, вартість квитків 40-50 гривень). Детальніше прочитати про ці стрічки можна у попередніх оглядах.

На екрані кінотеатру «Промінь» о 16:00, 18:00, 20:00 у вихідні фільм-катастрофа «Останнє кохання на Землі». У стрічці Девіда Маккензі людство спіткає лихо: жінки та чоловіки починають втрачати свої чуття. На тлі цієї трагедії у фільмі показане кохання Майкла (Юен МакГрегор) і Сьюзан (Ева Грін), які відчувають свою приреченість. Ціна квитків – 15 гривень.

На тижні

25 січня, середа. Вечірка з нагоди Дня студента. Виступають dj Jenya Shock, dj Pee, MC Yasen. Клуб «Золото». Вхід – 40 гривень, Тетянам – безкоштовно.

26 січня, четвер. Драма-феєрія «Лісова пісня». Волинський обласний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка. Вхід 10-30 гривень.

Підготувала Тетяна Грішина

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: розваги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодці! хоч будем знати куди піти на вихідні.
Відповісти