Навіщо туристам потрібне страхування?*

Навіщо туристам потрібне страхування?*
Захворіти чи травмуватися завжди неприємно. Але якщо це відбувається за кордоном, неприємностей стає ще більше. Головна проблема – висока вартість лікування. Наприклад, у країнах Шенгену медична допомога при переломі обходиться приблизно в €500. Як уникнути надмірних витрат? Рішення пропонує страхова компанія Універсальна. Мова йде про захист здоров’я за допомогою страхового полісу. Розглянемо основні його переваги.

Оплата екстреної допомоги

Хвороба чи травма у іншій країні (особливо США та Західній Європі) може бути пов’язана зі значними витратами на лікування. Ви навіть не зможете поспілкуватися з лікарями і пояснити свою ситуацію, якщо не знаєте мови. Вам покажуть рахунок за медикаменти та лікування, який може просто шокувати. Страховий поліс покриває ці витрати. При його наявності необхідну допомогу нададуть безкоштовно. За все платитиме страхова компанія (в межах максимального розміру компенсації).



Повернення додому

Після надання необхідної допомоги потрібно повертатися в рідну країну. Транспортування хворої людини також є дорогим. Страхування покриває транспортні витрати і власника полісу, і супроводжуючої особи. Повністю відновлюватися можна буде вже вдома. Будемо відверті – інколи трапляються і такі випадки, коли потрібно поховати тіло за кордоном. Ця послуга теж не безкоштовна.

Компенсація за втрачений багаж

Варто потурбуватися не лише про здоров’я, а й про особисті речі. Якщо ваш багаж вкрали чи він зник з інших причин, страхова компанія повинна компенсувати збитки. Точна сума покриття залежить від умов конкретного постачальника послуг. Втрата буде менш неприємною, якщо ви знаєте, що зможете придбати нові речі.

Спокій під час відпочинку

Захищеність дозволяє розслабитися і повноцінно насолоджуватися відпусткою. Ви знаєте, що у разі виникнення неприємної ситуації поліс допоможе. Більш розслабленими себе почувають і члени родини, які залишилися вдома. не забувайте і про них. Буде краще, якщо родичам не доведеться терміново шукати гроші й перераховувати їх за кордон.

Деякі поліси передбачають компенсацію за травми, отримані під час активного відпочинку. Наприклад, це можуть бути стрибки с парашутом, катання на конях і т.п.

Краще взагалі не потрапляти в неприємності, чого ми вам і бажаємо. Але в житті трапляються різні ситуації. Тож не завадить підготуватися до них. Краще мати захист, але не скористатися ним, ніж шкодувати про його відсутність.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Навіщо туристам потрібне страхування?*
14 серпень, 2016, 14:53