Жінку обурили матусі з малими дітьми у луцьких барах

Жінку обурили матусі з малими дітьми у луцьких барах
У соцмережі виклали обурливий пост стосовно дітей, яких батьки беруть собою до розважальних закладів типу барів - мовляв, малеча заважає іншим гостям.

Про це Юлія Софлюк написала у спільноті "Теревені про Луцьк" у соцмережі Facebook.

"Скажіть, будь ласка, це нормально в пивбар ввечері приходити з малими дітьми? Вони бігають та вибивають в офіціантів розноси з рук, заглядають за столики інших гостей, а батьки в цей час відпочивають та за дітьми НЕ ДИВЛЯТЬСЯ! Я не говорю зараз про сімейні кафе з дитячими кімнатами, а про дорослі заклади, де відпочивають люди та вживають алкоголь. Питання: навіщо брати в такі заклади дітей, де всяке може статися? Якщо немає на кого залишити, то ходіть туди, де діти можуть провести час або сидіть вдома!" - емоційно написала жінка.

Натомість коментатори зауважили, що батьки із дітьми також мають право відпочивати так, як їм до вподоби. Інші ж дописувачі підтримали думку авторки посту - мовляв, дітям не місце в "дорослих" закладах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жіночка а тобі має бути пофіг на це, якщо немаєш дітей то мовчи
Відповісти
Батькам з малолітніми дітьми алкоголь не продавати!
Відповісти
Все правильно. Немає чого лазити з маленькими дітьми по пивнухах.
P.S. до Хмммм: невже ви дійсно вважаєте за норму сидіти в десятій вечора у кабаку і в присутності власних дітей дошкільного віку заливати сливу? Доречі я батько чотирирічної дитини...
Відповісти
А що ж ви хочете з бидлуватої полішви, хто їх вчив вихованню, дичина лісова. Як вони самі кажуть: - вихованнє то такє. Як що коротко даєш вїзд в місто за пропискою!
Відповісти