У Луцьку поблизу театру облаштують парковку?

У Луцьку поблизу театру облаштують парковку?
В обласній державній адміністрації незадоволені тим, що заклади культури не заробляють гроші.

Зокрема начальник управління культури ОДА Володимир Лисюк запропонував облаштувати парковку біля музично-драматичному театру, - пише Волинський інформаційний портал.

«Треба дбати про збільшення платних послуг, щоб були ресурси та власні гроші для вирішення проблем», - заявив чиновник.

Він зробив зауваження директорам, які не вживають заходів для залучання додаткових коштів. Лисюк переконаний, що абсолютно неправильним є те, що керівники установ розраховують лише на бюджетні гроші.

Так, чиновник розкритикував Волинський академічний український музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка. Він запропонував дирекції закладу брати гроші за парковку, розташовану поряд. Мовляв, там постійно багато автівок, а припаркувати власний автомобіль нереально.

До слова, мало заробив й історико-культурний заповідник Володимир-Волинський, який за 2012 рік отримав лише 600 гривень. Тож Лисюк попрохав і їх попрацювати активніше, адже, для прикладу, луцький заповідник заробляє в рази більше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так ведь еще можно артистов на стройку подсобниками устроить. А че, сколько у них там тех репетиций? Тексты пущай дома по вечерам учат. А в рабочее время на стройку, кирпичи подавать, раствор таскать, мусор убрать. Всегда можно пару рублей заработать. Так и профинансируем культуру.
Відповісти
А чому не зробити парковку на територii прилеглiй до ОДА?
Відповісти
Лисюк з глузду з'їхав! Взагалі таких чиновників в три шиї треба гнати. Як він виховав свого сина, який відбуває термін у в'язниці? Якщо людина не може дати раду в родині то яку користь вона може принести суспільству, займаючи високу посаду? Отож бо!
Відповісти
Лисюк -це наочний посібник, що в культурі працюють найбезкультурніші люди. Він швидше схожий на уркагана, ніж на начальника такого відомства. Соромно за таку людину. Хай зробить парківку в тещі на городі.
Відповісти
Влучно сказано.Не раз бачив,як він одягається.Невже не можна купити нову краватку за 50-100 грн.,аніж доношувати прадідівську?Культура занепадає не тому,що бідна,а тому що керують суцільні дурні.Ну і дури,ясна річ.
Відповісти
А на даху - вертолітний майданчик))))
Відповісти
а у залі вар'єте, з буфету бар, з гримерок віп кімнати для танцю приват!
Артистів пускати з ранку до обіду і на виступ на виставу, інший час хай шалави надають культурно послуги, можна прямо в машині на парковці, чи за кулісами з казковим інтер'єром.
Відповісти
Можна сказати що "коментатори" відносяться до найбільш безкультурного прошарку. Переживайте за свої родини, ніхто ж бо не знає в кого яка життєва дорогаі що може статися. Начальник нормальний, чудова людина, з ним можна порозумітися. Досить обливати брудом.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку поблизу театру облаштують парковку?
14 березень, 2013, 16:28