У Луцьку учні замовили тролейбус на ювілей улюбленої вчительки. ВІДЕО

У Луцьку учні замовили тролейбус на ювілей улюбленої вчительки. ВІДЕО
Учні однієї зі шкіл Луцька творчо підійшли до привітання класного керівника із днем народження.

Приємно шокована сюрпризом від учнів була учителька ЛНВК № 22 міста Луцька Світлана Тросцінська, яка днями відзначала ювілей, - пише Твій портал.

Щоб неординарно привітати свою улюблену керівничку, її одинадцятикласники орендували цілий тролейбус.

Електротранспорт, очікуючи іменинницю, старшокласники прикрасили кольоровими повітряними кульками і барвистими паперовими помпонами, а також вітальними «інструкціями» на кшталт «Жінка у гарному настрої завжди виглядає молодшою».

Сказати, що учителька була здивована, коли її підвели до святково прикрашеного тролейбуса і зняли з очей щільну пов’язку, – не сказати нічого. Реакція щирого подиву і захвату на обличчі ювілярки – безцінна.

Далі учні влаштували для обожнюваної керівнички веселі «покатушки на тралику» – із привітаннями і запальними піснями. Судячи з такої ґрунтовної підготовки до персонального свята педагога, учні Світлану Василівну справді дуже люблять.

«Цей день був про радість, посмішки, атмосферу, теплоту. Про особливу людину. Про справжнього друга для 29 різних, а потім уже про Класного Керівника. Ми знаємо, з нами нелегко, і вкотре дякуємо за Ваше терпіння, розуміння і підтримку. Вдячність – синонім любові. (Помідори поки не в’януть.) Звичайно, скрізь із жартами і не так, як нас учили, не так, як просили, не за правилами і не за традиціями. Це все про нас, і по-іншому ніяк. Обіцяємо старатися стати тими порядними людьми, яких Ви виховуєте в кожному з нас», – такі теплі слова креативні одинадцятикласники залишили на особистій сторінці класного керівника у соцмережі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
значить вчителька норм попалась
Відповісти
Останні новини
У Луцьку учні замовили тролейбус на ювілей улюбленої вчительки. ВІДЕО
16 жовтень, 2018, 19:30