Луцький мер просить не лишати авто на дорогах

Луцький мер просить не лишати авто на дорогах
Луцький міський голова Микола Романюк звертається до водіїв, аби ті не залишали свої автомобілі на проїжджій частині вулиць міста.

Через складні погодні умови на вулицях міста цілодобово працює снігоприбиральна техніка, ‒ повідомляють у луцькій мерії.

Спецавтомобілі працюватимуть і вночі. Тому луцький мер просить не залишати свої автомобілі на проїжджій частині вулиць міста, аби спецтехніка могла цілодобово безперешкодно очищати дороги від снігу.

Нагадаємо, за інформацією директора департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Івана Кубіцького, Луцьк від снігу чистить 4 грейдери.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щойно проїхав наступні вулиці: Соборності, Молоді, Гордіюк, Наливайка, Конякіна, Кравчука, що можу сказати, жодної техніки яка б чистила не побачив, снігу дуже багато, до вечора прогнозхую місто може бути паралізовано. Шановне керівництво міста чим ви зараз займаєтесь, в теплих кабінетах сидите. Геть таку владу, геть Роианюка і Кубіцького
Відповісти
Кравчука, Соборності, Гордіюк, Київський майдан, Богдана Хмельницького, Ковкльська - ДЕ ДІ АЖ ЧОТИРИ грейдери????? Задовбали, нафік такого мера і всіх його посіпак! А як діти в школу пішки добираються, вони не думають? А в садочок дитинку привести-забрати? Мамі ж то ніхто відгул у звязку з негодою не дасть!!!!
Відповісти
А де машини ставити якщо даже в двір неможна заїхати сніг ніхто не чистить=(
Відповісти
Може Єрємєєв виступить спонсором і дозволить залишити машини біля там таму
Відповісти
Такого убогого міського голови, (бо словом мер язик не повертається назвати)давно не було. Шиба, вибачайте, думав Ви най....
Відповісти
Цікаво, а чи романюк сьогодні на роботу приїзжав? Певно ні, машина з гаража не виїхала, або не доїхала до Зміїнця, або йому по цимбалам. Потепліє, сніг зійде і спишемо на перемогу над стихією 15.03.2013 року енну суму грошей ( в длі з кубіцким і соколовою). А Ви возмущайтесь-обурюйтесь.
Відповісти
Останні новини
Луцький мер просить не лишати авто на дорогах
15 березень, 2013, 12:51