З потяга евакуювали 800 людей через п’яного пасажира

З потяга евакуювали 800 людей через п’яного пасажира
У четвер, 18 жовтня, з потяга, що їхав з Миколаєва до Києва, довелося евакуювати близько 800 пасажирів, оскільки один з них заявив, що має в сумці вибухівку.

Про це повідомили у поліції, - пише Zaxid.net.

До правоохоронців звернувся начальник поїзда і повідомив про пасажира з вибухівкою. Відтак потяг зупинили на одній зі станцій Миколаївської області й провели евакуацію пасажирів.

Поліцейські та вибухотехніки, котрі прибули на місце події, вибухівки в пасажира не знайшли. Зловмисником виявився 36-річний п’яний чоловік, його затримали.

Дії чоловіка підпадають під ознаки ст. 259 «Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками», що карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ой мля нічого йому не загрожує. для чого вони взагалі це повідомляють? ще ніхто за весь період існування ККУ не був притягнутий до відповідальності за те замінування
Відповісти