Лучани підкоряли Берлін медовухою. ФОТО. ВІДЕО

Лучани підкоряли Берлін медовухою. ФОТО. ВІДЕО
«Луцьк – медове місто!» ‒ з таким гаслом запрошували гостей міжнародної туристичної біржі у Берліні відвідати Луцьк.

Брифінг за результатами участі Луцька в Міжнародній туристичній біржі «ITB-2013» відбувся сьогодні, 15 березня, ‒ пишуть Волинські новини.

Українська експозиція посіла п’яте місце в номінації «Європа», а це найкращий результат в історії участі України в такому заході.

Заступник Луцького міського голови Тарас Яковлєв нагородив почесною грамотою «За вагомий особистий внесок та промоцію міста Луцька на міжнародному туристичному ринку» голову Братства бджолярів землі Волинської «Ройовий стан» Володимира Дмитрука, члена Ради Братства бджолярів землі Волинської «Ройовий стан» Антона Шотіка та директора ПП «Нові мандри» Віталія Новицького.

«Своєю чистотою і красою Луцьк не поступається Берліну», ‒ наголосив Антон Шотік.

«Неприємно, коли ми робимо дегустацію питних медів, а поряд роздають горілку. Це не український напій! Не хочу, щоб Україна асоціювалася з горілкою!» ‒ обурилася начальник управління туризму та промоції міста Луцької міської ради.

Після брифінгу почесні бджолярі міста запросили журналістів та гостей продегустувати питні меди та стати свідками процесу викачування меду.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Самі організували, самі нагородилися, самі похвалилися, самі й втішилися! Красіво
Відповісти
за перший раз можна й подякою обмежитись, а то - значний особистий внесок.
Пару років популяризуй. Поки результат буде видно.
Відповісти
повністю згідна з коментарем дописувача Воля...
Відповісти
І я згідна з Волею.. І що ще цікаво: про Луцьк немає більше що показати, крім медовухи?
«Своєю чистотою і красою Луцьк не поступається Берліну» - а ця фраза взагалі хохма
Відповісти
Взагалі люблю мед і поважаю тих, хто ним займається.
Але хіба обличчя міста з тисячолітньою історією?
Відповісти
Взагалі люблю мед і поважаю тих, хто ним займається.
Але хіба це обличчя міста з тисячолітньою історією?
Відповісти
«Своєю чистотою і красою Луцьк не поступається Берліну», ‒ наголосив Антон Шотік.
Это говорит человек, не знающий, что в Берлине на каждом углу и на каждом столбе мусорка. А в Луцке бумажки и мусор несешь 20 минв руке в надежде найти мусоку и в конце конов выкидываешь так же как и все.
А самый кайф в парке на детской площадке играться. Когда детям в туалет надо, указываешь на деревья да кусты. В Белине в парке возле детских площадок всегда есть туалеты.
Відповісти
фу...шарашкіна кантора
Відповісти
Ото критиканів розвелось. Самі ані крамлинки не зробили для Луцька, а бруду виливають відрами. Ви ж бездарі навіть не знаєте, що оті медовари ЗА СВІЙ ВЛАСНИЙ РАХУНОК їздили до Берліну, аби презентувати наше місто. Зиску для них немає з того жодного, бо медовухою вони там не торгували, а безкоштовно проводили дигустація. У вас же у голові окрім лайна нічого не залишилось.
Відповісти
Романюк вірить в авантюру Бунди і хоче підняти економіку міста за рахунок туризму. Тут коментарі зайві. Сюди можна приїжджати лише для того, щоб дивитись на смітники і робити висновки, як робити не треба. А ще - на дерибан землі в заповіднику під склади мартинякам за мішок бабла. Тобто - за негативом. В Берліні тротуари миють миючим засобом,як і в інших містах цієї держави. А якщо на вулиці (борони Боже!), німець побачив недокурок, то він впевнений, що його кинув араб, турок чи українець. Романюк за 2,6 року керування заліз в лайно по кадик. Очевидно, не радий такому своєму рішенню. Сидів би в банку без клопоту і рахував би собі лихварські проценти. А Шотік вражений, тому що крім свого нужника на радомишльській пасіці, нічого в житті не бачив.
Відповісти
Останні новини
Лучани підкоряли Берлін медовухою. ФОТО. ВІДЕО
15 березень, 2013, 15:14