«Луцькводоканал» відключать від електропостачання

«Луцькводоканал» відключать від електропостачання
У Луцьку від електроенергії відключатимуть місцевий водоканал.

Про це повідомили у прес-службі ПрАТ «Волиньобленерго».

Керуючись вимогами Правил роздрібного ринку електричної енергії, ПрАТ «Волиньобленерго» направило офіційне попередження про припинення електропостачання електричної енергії через наявну заборгованість.

«За цей час у «Волиньобленерго» так і не отримали від КП «Луцькводоканал» конкретних конструктивних пропозицій щодо погашення заборгованості. До того ж поданий судовий позов не прискорив вирішення питання, тож у «Волиньобленерго» не лишається іншого вибору», – йдеться у повідомленні.

Припинення електропостачання заплановано наступним чином:

- 12 листопада о 10:00 – промзона, м. Луцьк, вул. Січова, 16;
- 13 листопада о 10:00 – Омелянівській водозабір;
- 14 листопада о 10:00 – Гнідавський водозабір;
- 15 листопада о 10:00 – Дубнівський водозабір.

Про припинення електропостачання об’єктів водоканалу повідомили також Луцьку міську раду та інспекцію Держенергонагляду у Волинській області.

Одночасно інформують, що обов’язком КП «Луцькводоканал» (згідно із п. 7.8 розділу Правил роздрібного ринку електричної енергії та п. 11.5.9 Кодексу системи розподілу) є реалізація комплексу заходів, спрямованих на запобігання травматизму, пошкодженню обладнання, негативним екологічним та іншим наслідкам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тиць тобі !!!! а до чого тут є реалізація комплексу заходів, спрямованих на запобігання травматизму, пошкодженню обладнання, негативним екологічним та іншим наслідкам ?.
Відповісти
Ви по закону не маєте права. Подавай в суд і хай арештовують автомобілі на яких керівники їздять і на аукціон а тоді ще перевірити як живуть керівники на свою зарплату. А Луцькводокал хай почне відключати боржників, чому люди які платять мають страждати. Міська рада має втрутитися і не допустити цього
Відповісти
ну "укропа" докерувалася, місто скоро вкотиться в 18 століття, дякуємо політруку, прищавому та їх ляльководам, в швейцарії воду не відключать, їм на населення міста просто накласти з висоти прекрасних альп...
Відповісти
Останні новини
«Луцькводоканал» відключать від електропостачання
22 жовтень, 2018, 12:08