На заході України ‒ мороз і сніг

На заході України ‒ мороз і сніг
На вихідних в Україні опади будуть лише в кількох областях.

Йдеться про сніг в західних регіонах, - пише ТСН з посиланням на Укргідрометцентр.

На заході температура місцями опуститься вночі до позначки 12 градусів морозу, а на сході вдень буде тепліше, ніж у Криму, - до + 14.

В Укргідрометцентрі прогнозуються на сході України переважно хмарно, дощ. Температура повітря вночі становитиме -1..+4, а вдень +4..+8 градусів Цельсія. Вітер північний, 2-5 метри на секунду.

В західних областях України переважно хмарно, сніг. Вночі температура повітря буде коливатися в межах -11..-10, а вдень -10..-9 градусів.

На півночі країни буде переважно хмарно, дощ зі снігом. Очікується, що температура повітря вночі буде -9..-8, а вдень -8..-7 градусів Переважно хмарно, слабкий дощ зі снігом буде завтра в центральних регіонах України. Температура повітря вночі буде -9..-8, а вдень складе -8..-8 градусів. Вітер західний, 3 - 6 метри на секунду.

На півдні України буде частково хмарно, слабкий дощ. Температура повітря вночі -3..-1, а вдень -1..+1 градусів Цельсія. Вітер північно-західний, 2 - 8 метри на секунду.

У Києві 16 березня буде хмарно, слабкий сніг. Температура вночі -7..-6, а вдень повітря прогріється до -6..-5 градусів Цельсія. Вітер західний, 4 - 7 метри на секунду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На заході України ‒ мороз і сніг
16 березень, 2013, 10:11