Депутат Гузь позбувся керівної посади. ФОТО

Депутат Гузь позбувся керівної посади. ФОТО
Всеукраїнська молодіжна організація Національний альянс вибрала собі нових лідерів: голову Ігоря Гузя змінила 23-річна Майя Москвич.

Керівництво вибирали 16 березня під час третього з’їзду організації.

Збори відбулися у сесійному залі Волинської обласної ради та почалися зі спільного виконання гімну, молитви, хвилини мовчання у пам'ять жертв операції Вісла. На з’їзд прибуло близько 90 учасників організації з Калуша, Рожищ, Дубно, Луцька, Острога, Житомира, Києва, Іван-Франківська, Рівного, Дерно.

Як повідомив вже колишній голова організації, депутат обласної ради Ігор Гузь близько 40% запрошених не змогли прибути через погодні умови. Останній з’їзд організації відбувся у 2005 році у Києві. Через різні причини не змогли прибути на з’їзд почесні запрошені – нардепи Олесь Доній, Леся Оробець, Андрій Парубій, Євген Мельник та Анатолій Вітів.

Водночас прибули на з’їзд депутат Луцькради Андрій Калахан, Роман Романюк, координатор Української політичної організації «Тризуб» на Львівщині Артем Луцак та виконуючий обов’язки голови Соціал-Національної Асамблеї Ігор Криворучко.

Зі слів Гузя, протягом останніх восьми років існування організації через її лави пройшло близько 5000 молодих людей, осередки існували у 19 областях. Сайт Національного альянсу відвідали 314 тисяч людей. Нині організація налічую близько 150 членів. 20 вихідців альянсу стали депутатами рад різного рівня.

Заступник голови Братства ветеранів ОУН-УПА Волинського краю імені полковника Клима Савура Тетяна Барбелюк у своєму виступі зауважила, що українцям нині необхідні не автомати, а єдність. А секретар Луцькради Григорій Пустовіт побачив у «нацальянсівцях» молодь, яка «не інфікована хворобами комуністичної доби».

Своїм рішенням з’їзд обрав нове керівництво та затвердили гімн (Гімн ОУН «Зродились ми великої години»), герб та прапор. Очолює організацію Майя Москвич, яка вже 6 років в організації, її заступниками обрали Богдана Бальбузу та Ірину Гладун.

«З того часу як я в організації – в моєму житі багато чого змінилося. Я чітко зрозуміла, що хоче все своє життя працювати заради України», - підкреслила Москвич.

Також з’їзд проголосував за обрання почесних членів організації, якими стали музиканти Олександр Положинський (гурт «Тартак»), Андрій Середа (гурт «Кому вниз») та Олесь Доній (народний депутат).
Ігор Гузь та Майя Москвич
Ігор Гузь та Майя Москвич


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Гузь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 42
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ха-ха-ха!!! Оце Гузь насмішив про 5 000 000 000 членів націальянсу!!! У нього на виборах підгузників не вистачило навіть 130 дільниць перекрити спостерігачами. Завірюха-це класний привід для Гузя пояснити таку малу кількість присутніх на своєму з"їзді...
Відповісти
срамота
Відповісти
Вразила тату дівчини на шиї. Я б з такою познайомився )))
Відповісти
може внеї ще десь тату є? треба оглянути
Відповісти
Это гитлерюгенд
Відповісти
Це ж треба так нахабно брехати!!! Про які 150 присутніх чеше Гузь??? Там на загальній фотографії окрім Гузя, ще троє запрошених і 58 підгузників у залі. Ну може ще пару гузят в президії. А де інші 90? Мабуть в брехливій уяві Гузя!!!
Відповісти
Читай уважно: "На з’їзд прибуло близько 90 учасників організації" - місця для депутатів усі зайняті, а це 80 осіб. Далі президія та місця де сидить секретаріат облради, от і буде 90 учасників.
Відповісти
Загальна фотографія показує нам тільки 58 присутніх. А місця для депутатів далеко не всі зайняті, через один сидять. В призидії тільки Гузь, Данильчук та Москвич. З тих 58, що видно на фото, треба вирахувати гостей, які до НА не мають ніякого стосунку. Гузь, не бреши. Твоя кишенькова організація набагато менша, ніж ти намагаєся це показати.
Відповісти
Ради бога, 90% доріг в області непроїздні, я не кажу в країні і так добре, що приїхали. І тепер сперечатись що на фотці 58, а в залі сиділо 90 бо ж фотка обрізана. Кому це цікаво? Тільки різним мудакам і задротам які бігля компа сидять і в своєму житті нікого не переконали. Гузь такий чи чкий, але він, щось робить, на нього одні плюють інші возвишають, але він і його команда щось роблять
Відповісти
я устал, я ухожу (с)
ну, лица присутствующих довольно специфичны, но это лучше, чем вообще ничего.
Відповісти

Так це стандартна технологія Гузя-перебільшувати свої досягенння. Нічого там не обрізано, не відбріхуйся. Та й підгузники сидять через 1-2 крісла. Ну ніяк там не 90. Поздоровдяю Гузя та підгузників з черговий раз збрехамши.
Відповісти
Нормальні там дівчата я вам скажу
Відповісти
Але половина з них закохані в Гузя. Так що не обломиться.
Відповісти
Блєать, екс-альянсівець, придумай собі щось інше! пани Кононовичі ви вже захарили. Не дочекаюсь того моменту, коли ж ті самі підгузники, попросять вас дуже ввічливо :"Просим , пана, до гілляки"!
Відповісти
Гидото, ти що! Забув що матюки тебе перетворюють на москаля?
Відповісти
ТА І заздість до москалів тебе причепила. Так і проситься вірш ШЕвченка,коли читаю всі твої коменти! "Доборолась Україна, до самого краю, гірше ляха її діти її ж розпинають"
Відповісти
Я розпинаю Гузя, і не треба цю повію ототожнювати з Україною.
Відповісти
Маладци!
Відповісти
Мммм...хочу Рому Романюка))))
Відповісти
Боже які обмежені мудаки, що сприймають інших за ідіотів.

Фото де видно загальний вид дійсно нараховує 58 осіб, але вже наступне фото показує інший кут. На першому фото у лівій частині залу 12 осіб, на нижній фото вже 22 і то ще не всі влізли, і це при тому, що це початок з'їзду, а ряд делегатів приїхали пізніше бо дороги замели.

Тому невдахи гавкайте далі, а нам своє робити!
Відповісти
Отаке!!11 Підгузніко негодує!!1111 Пищ-Пищ
Забрехалися ви по самі вуха, як і Гузь ваш дорогоцінний. Робіть далі своє, лакействуйте перед Гузем. Він вже собі іномарку купив з грошей, що намутив на останніх виборів. Заробив на обдурених дітках...
Відповісти
А я думав, що посада гузя перейде у спадок дітям його.
Мабуть його самого так все дістало, що вирішив дівчинку свою поставити, бо про алтернативні пропозиції щось не слова.
Відповісти
Гузь політповія-це і діагноз і стан душі. А бідні дітки вважають його чесним патріотом!!!
Відповісти
Регіонали аж пищать, від самої думки, що Гузь в приміщенні ОДА проводив свій з'їзд ще й хаяв там Януковича.
Відповісти
Провести з"ъзд в приміщенны ОДА-то дуже революційний вчинок. Радикалізм цього заходу аж зашкалює-зустрілися декілька десятків дітлахів в зачиненому приміщенні, послухали бредні Гузя і пішли на концерт. Башкалєнко в шоці, Клімчука огортає розпач!!!
Відповісти
А цей зрадник Пустомеля, чого там примазався?
Відповісти
щеб з дитячого садочку дітей взяли вже геть не нормальні
Відповісти
Це молодіжна організація, а не партія. І якщо молоді 17-20 років то так і має бути!
Відповісти
бо більше ні хто і не ведеться
Відповісти
це не організація а якась секта
Відповісти
Чого секта?
Відповісти
Бо на Гузя моляться, і далі свого дитячого носа не бачать.
Відповісти
сьогодні неділя прощення, простіть всіх і може ваша душа заспокоїться. Тому що з коментарів видно, що ви дуже нещасна людина. І вас хай Бог теж простить!
Відповісти
Значить Гузь харизматичний, що на нього моляться. А ти муділо заздриш?
Відповісти
Харизма[1] [от др.-греч. χάρισμα — «милость, дар»] — приписывание или признание за личностью набора таких свойств, черт и качеств, которые обеспечивают преклонение перед ней её последователей, их безоговорочное доверие и безусловную веру в ее неограниченные возможности.

Это наделённость (по мнению определённого круга приверженцев или последователей) какого-либо лица (харизматического лидера — политического деятеля, проповедника, пророка), института, символа или совокупности действий свойствами исключительности, выделенности, сверхъестественности, непогрешимости или святости.
Відповісти
от же:
а) гузь пророк та проповідник
б) гузь політичний діяч
в) гузь не святий
г) гузь існує і він не потойбічний
д) гузь грішний

підсумок: лжепророк та лжепроповідник. організація - сєкта.
Відповісти
Гузь маразматичний, а тим обдуреним дітям я співчуваю.
Відповісти
А ці діти які займаються роботою, співчувають такому як ти інтернет-задроту, який як шавка може тільки гавкати. Ну і вони не бояться свої обличчя показати чесному люду, а ти муділо?
Відповісти
Аж так не бояться, що під ніками тут пишуть, ще й в організації псевда повигадували. Тут підгузники постійно торочать про те, що вони "займаються роботою", "щось роблять". Але ми то з вами знаємо, що підгузники, окрім самовихваляння в інтернеті, та тупих і безглуздих акцій з флешмобами абсолютно нічогісінько не роблять.
Відповісти
Нормально, що йде оновлення.
Але не можу зрозуміти як Майя може працювати на такого нікчему як Андрій Пінський. На мою думку, порядні люди мають бути подалі від таких пройдисвітів. А бути чесним у конторі пройдох та кидал-псевдоріедторів - виглядає просто фантастично неправдоподібно
Відповісти
Мая - точно не нікчема!!!
І працює кожен по різному! А в цій конторі шукають людям квартири. Шукають швидко, база в них найбільша в Луцьку.
Більшість інформації пропонують оглянути у день звернення.
Консультація професійна і вичерпна. І квартири різні, з дешевих самі розумієте, хорошу вибрати важко.
Відповісти
Останні новини
«Зоря»-«Волинь» 3:1. ВІДЕО
16 березень, 2013, 15:24
Депутат Гузь позбувся керівної посади. ФОТО
16 березень, 2013, 15:05